Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Justin Bieber se připojuje do Klubu Bored Ape a kupuje NFT za více než milion dolarů

Justin Bieber se stal nejnovějším členem exkluzivního klubu Bored Ape Yacht Club. Koupil Ape # 3001 za 500 ETH.

NFT za více než milion dolarů

Justin Bieber kupuje NFT

Justin Bieber se stal nejnovějším členem exkluzivního klubu Bored Ape Yacht Club. Koupil Ape # 3001 za 500 ETH.

Justin Bieber kupuje Ape # 3001​

Justin Bieber je top celebrita a pravděpodobně jeden z nejslavnějších lidí na světě. Nyní se přidal i ke skupině členů známého Bored Ape Yacht Club. Zpěvák koupil Ape # 3001 za sumu 500 ETH. Tohle množství ETH má v čase psaní tohoto článku hodnotu přibližně 1.3 milionu dolarů. 

Charakteristickým znakem jeho opice je pozadí New Punk Blue, které má 12 % všech opic, černé tričko (3 %), smutné oči (6 %), tmavě hnědá srst (14 %) a znuděná neoholená tvář (16 %). Mezitím cena kolekce Bored Ape Yacht Club nedávno přesáhla 100 ETH a je stále nejdražší sbírkou nezaměnitelných tokenů v historii!

Kdo ještě patří do klubu?​

Dle nedávných informací se do klubu BAYC přidal i populární brazilský fotbalista Neymar Jr, který si koupil 2 NFT v hodnotě více než 1 milion dolarů.

Legenda rapu z Detroitu, Eminem, má také svou opici. „Slim Shady“ ji koupil 30. prosince. Za  jednu z digitálních opic zaplatil 123.45 ETH (452 000 dolarů). Po chvíli si ji nastavil jako svůj profilový obrázek na Twitteru. K dnešnímu dni už Eminem vlastní nejméně 15 NFT na OpenSea pod přezdívkou Shady_Holdings. 

Jeden z členů BAYC, GeeGazza, od kterého Eminem opici koupil, komentoval událost slovy „šílenství“ a „život v simulaci“. Eminem zatím na komentář nereagoval.

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář