Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Samsung rozdává NFT lidem, kteří si předobjednali model S22

Elektronický gigant Samsung se při příležitosti premiéry svého nového smartphonu Galaxy S22 rozhodl rozdat i NFT. Spotřebitelé, kteří si předobjednali nový model, získají i pamětné nezaměnitelné tokeny fungující v síti Theta.

Samsung rozdává k novinkám NFT

Samsung rozdávající NFT dárečky

Elektronický gigant Samsung se při příležitosti premiéry svého nového smartphonu Galaxy S22 rozhodl rozdat i NFT. Spotřebitelé, kteří si předobjednali nový model, získají i pamětné nezaměnitelné tokeny fungující v síti Theta.

Galaxy S22 a tablet S8 s NFT jako dárek

Všechno nasvědčuje tomu, že Samsung se chce zapojit do sektoru nezaměnitelných tokenů tím, že je rozdá svým zákazníkům. Společnost zatím rozdává NFT jako dárek jenom Korejcům, kteří si předobjednali novinky smartphone Galaxy S22 nebo Tablet S8.

Fotografie Samsung Galaxy S22
Fotografie Samsung Galaxy S22 Zdroj: / Source: www.samsung.com

Jde o pamětní NFT vytvořené ve spolupráci s Theta Labs (THETA). Generální ředitel a spoluzakladatel blockchainového projektu Mitch Liu se k spolupráci vyjádřil na Twitteru: 

Zákazníkům Galaxy S22 a Tabletu S8, kteří vlastní pamětní kartu Samsung Theta NFT, plánujeme poskytovat trvalé výhody a členská privilegia. Těším se a věřím ve vybudování dlouhodobé fungující komunity Samsung.

Zákazníci, kteří si předobjednali Samsung Galaxy S22 anebo Tablet S8 mohou uplatnit svá NFT registrací na ThetaDrop a zadáním unikátního kódu, vygenerovaného aplikací „Samsung Members“.

Předprodej nových modelů začal už 9. února a zařízení se oficiálně spustí 25. února.

Televize s funkcí NFT

Darování tokenů předplatitelům není jedinou iniciativou Samsungu související s nezaměnitelnými tokeny.

Společnost na tento rok oznámila premiéru tří modelů svých televizorů, které budou spojeny s NFT. Ohlášené nové modely zahrnují „intuitivní, integrovanou platformu na objevování, nakupování a obchodování s digitálním uměním prostřednictvím MICRO OLED, Neo QLED a The Frame“.

Korejský gigant také oznámil, že majitelé zakoupeného NFT budou moci přizpůsobovat své televizní přijímače prostřednictvím funkce „Smart calibration“ pro jednotlivá díla daného autora. Cílem této funkce je zobrazit umělecké dílo na obrazovce v co nejvyšší kvalitě.

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář