Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

GAMERHASH MARKETPLACE přístupné pro veřejnost!

GamerHash byl vytvořen jako platforma, která umožňuje uživatelům těžit kryptoměny na soukromém zařízení pomocí jednoduché aplikace. Projekt si získal už kolem 700 tisíc uživatelů po celém světě, kteří si přes něj vydělají až několik stovek dolarů měsíčně. Pokud jste majitelem PC se silnou grafickou kartou, stojí za to se s aplikací seznámit, jelikož s její pomocí si můžete připsat pěknou sumu do domácího rozpočtu. Aplikace využívá jen přebytky výpočetního výkonu, takže její chod nijak neovlivňuje výkon počítače.

GAMERHASH MARKETPLACE

GamerHash byl vytvořen jako platforma, která umožňuje uživatelům těžit kryptoměny na soukromém zařízení pomocí jednoduché aplikace. Projekt si získal už kolem 700 tisíc uživatelů po celém světě, kteří si přes něj vydělají až několik stovek dolarů měsíčně. Pokud jste majitelem PC se silnou grafickou kartou, stojí za to se s aplikací seznámit, jelikož s její pomocí si můžete připsat pěknou sumu do domácího rozpočtu. Aplikace využívá jen přebytky výpočetního výkonu, takže její chod nijak neovlivňuje výkon počítače.

GAMERHASH NFT MARKETPLACE je nyní k dispozici

Včera se na medium.com objevila informace o spuštění GamerHash NFT Marketplace. Jedná se o BETA verzi, takže můžeme očekávat, že platforma časem přinese další vylepšení.

Trh pro NFT je založen na síti Ethereum, technologii OpenSea a platby jsou možné 150 různými tokeny. Tržiště má velmi přehledné uspořádání a NFT jsou rozděleny do různých kategorií, ve kterých můžeme najít mimo jiné sportovní sběratelské karty, metaverse a NFT související s uměním.

Jedno oddělení se zcela věnuje sběratelským předmětům z her. Zdá se to jako skvělý krok, neboť GamerHash je platforma zaměřená především na hráče.

Tvůrci se zaměřují také na vzdělávání v oblasti NFT trhu a deklarují zveřejňování týdenních souhrnů. První z nich je již na platformě a můžeme se dozvědět o nejdůležitějších projektech souvisejících s metaverse.

Sektor NFT se rychle rozvíjí, takže tento typ znalostí bude nepochybně užitečný pro každého, kdo se zajímá o trh s nezaměnitelnými tokeny. V budoucnu bude platforma obsahovat také nástroje, které by vám měli pomoci najít dobré možnosti pro investice.

Plán pro rok 2022

Tým GamerHash nedávno představil plán pro rok 2022. Bez ohledu na vývoj trhu se chtějí tvůrci zaměřit i na rozvoj Play to Earn, větší využitelnost nativního tokenu GHX (gamercoin), jakož i další rozšiřování ekosystému.

Věříte-li dlouhodobému rozvoji projektu a máte gamercoiny, můžete využít stakování, které je dostupné pro celou komunitu. GHX je také na sledovači Blockfolio, takže můžete snadno sledovat všechny informace související s průběhem tokenu.

zdroj: medium.com

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář