Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Generální ředitel PayPal opět chválí kryptoměny

Danu Schulmanovi, CEO PayPalu, je jedno, jaká bude příští cena bitcoinu. Pro něj je nejdůležitějším rysem trhu s kryptoměnami schopnost odvětví transformovat finanční systém.

Ředitel PayPal chválí kryptoměny

Danu Schulmanovi, CEO PayPalu, je jedno, jaká bude příští cena bitcoinu. Pro něj je nejdůležitějším rysem trhu s kryptoměnami schopnost odvětví transformovat finanční systém.

Dan Schulman o kryptoměnách

Generální ředitel PayPal, Dan Schulman, zopakoval svůj pozitivní postoj k odvětví digitálních aktiv. 

Dodejme, že je již nějakou dobu známým podporovatelem kryptoprůmyslu. V roce 2019 přiznal, že vlastní bitcoin.

Schulman přesně předpovídá, že kombinace digitálních aktiv, digitálních měn centrální banky, stablecoinů a digitálních peněženek, by mohla změnit měnový sektor. Jde o „zvýšení užitečnosti plateb kryptoměnami“ , které „není jen fascinující“ , ale také „redefinuje mnohé prvky finančního světa v budoucnosti“ .

Jednou z nejzajímavějších témat na trhu s kryptoměnami je hodnota bitcoinu v USD a předpovědi o jeho budoucnosti v následujících měsících a letech. Schulman to však považuje za irelevantní. Důležité jsou pro něj výhody odvětví digitálních aktiv a schopnost pozitivně ovlivňovat finanční svět.

„ Jsem velmi nadšený z toho, co může kryptoměna a technologie digitální účetní knihy udělat s finančním systémem v budoucnosti. Myslím si, že věci, nad kterými u kryptoměn lidé nejvíce spekulují (nákup, prodej a jaká bude zítra cena bitcoinu), je pro mě nejméně zajímavá část o digitálních měnách. “

Dan Schulman - Generální ředitel PayPal

PayPal sází na bitcoiny?

Stojí za zmínku, že jeho společnost již vsadila na kryptoměny. Společnost nedávno spustila aplikaci s názvem „super peněženka“ , která zahrnuje i služby digitálních aktiv.

Začátkem letošního roku PayPal oznámil, že se snaží rozvíjet svoji kryptoměnu, jejíž aktivem bude stablecoin, možná navázaný na americký dolar. Jose Fernandez da Ponte, senior viceprezident pro kryptoměny a digitální měny v PayPal, prozradil, že produkt bude navržen tak, aby splňoval všechny potřebné regulační standardy.

Další prominentní osobou, která sdílí názor Dana Schulmana, je generální ředitel Galaxy Digital, Mike Novogratz. Minulý týden předpověděl, že technologie blockchain „promění svět způsoby, které si neumíme představit“. Kromě toho věří, že výkonný příkaz Joe Bidena o kryptoměnách bude posilujícím faktorem pro sektor.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář