Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Instagram představí integraci NFT

Společnost Meta Corporation zahájí příští týden pilotní projekt integrace nezaměnitelných tokenů NFT se sociální sítí Instagram. Takové informace poskytl CoinDesk s odvoláním na vlastní zdroje.

Instagram představí integraci NFT

Obrázek reprezentující NFT Instagramu

Společnost Meta Corporation zahájí příští týden pilotní projekt integrace nezaměnitelných tokenů NFT se sociální sítí Instagram. Takové informace poskytl CoinDesk s odvoláním na vlastní zdroje.

CoinDesk se odvolává na vlastní zdroje

Meta údajně plánuje přidat na Instagram podporu pro NFT vydávané v sítích Ethereum, Polygon, Solana a Flow. Není však známo, zda budou v první fázi podporovány všechny tyto blockchainy.

Pilotního projektu se zúčastní omezená skupina uživatelů z USA.

Novináři také poznamenali, že Meta má v úmyslu integrovat Instagram s populárními digitálními peněženkami, jako je například MetaMask. Podle zprávy platforma nebude uživatelům účtovat poplatky za odesílání a výměnu NFT.

V lednu 2022 Financial Times oznámily, že společnost plánuje integrovat NFT s Facebookem a Instagramem a pracuje na prototypové platformě, která umožní vydávání takových digitálních aktiv. Kromě toho bude možné NFT zobrazovat na profilech.

Čína vytvoří svůj vlastní nekryptoměnový sektor NFT

Obrovská popularita nezaměnitelných tokenů přinutila mnohé společnosti spustit své vlastní trhy NFT. Burzy Coinbase, ByBit a nedávno také Kraken následovaly tento příklad.

A co víc, čínská státní iniciativa s názvem Blockchain Services Network (BSN) také plánuje spustit platformu, která podporuje NFT. Stát však potvrdil, že to nebude mít nic společného s kryptoměnami. Bude to však fungovat jinak než transakce NFT ve světě digitálních aktiv.

Klientům nabídne aplikační programová rozhraní pro vytváření a správu uživatelských portálů a aplikací NFT. Háček je v tom, že zákazníci budou moci na nákupy a servisní poplatky používat pouze čínský jüan.

Do světa NFT vstupuje také stále více známých značek. Poslední globální společností, která oznámila plány na vytvoření vlastní kolekce, je síť kaváren Starbucks. 

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář