Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

CryptoUseful - aplikace pro sledování nejen krypto portfolia

Čeští vývojáři hledají podporu pro svou praktickou aplikaci na sledování kryptoměnového portfolia, která je vhodná pro začátečníky i pro zkušené investory.

CryptoUseful: česká kryptoaplikace!

Úvodní obrázek pro Aplikaci CryptoUseful

Čeští vývojáři hledají podporu pro svou praktickou aplikaci na sledování kryptoměnového portfolia, která je vhodná pro začátečníky, ale také pro zkušené investory.

Plnohodnotná krypto aplikace

Tým českých vývojářů se zaměřuje na pomoc lidem, kteří se zajímají o alternativy standardních peněz tištěných národními bankami. V tomto případě se především jedná o kryptoměnyjež slouží jako funkční alternativy fiatu.

Z tohoto důvodu vznikla iniciativa rozšířit o tomto fenoménu povědomí i pomocí jednoduché a velmi přehledné aplikace pro mobilní zařízení – pro iOS i pro Android. Hlavním přínosem bude snadný přehled portfolia a sledování vývoje trhu – vše v českém jazyce.

Základní funkce aplikace

Aplikace CryptoUseful má být vhodná pro začátečníky i pro pokročilé. Podrobný přehled je samozřejmostí, ovšem další funkcí je možnost sledovat preferované kryptoměny a následně dostávat upozornění na případné pohyby. Toto lze v dalším kroku obohatit o sledování novinek a relevantních článků dle zájmu klienta.

Další důležitou vlastností je možnost pozorování českých i zahraničních burz. Jazykové varianty jsou k dispozici dvě – čeština a angličtina. Své portfolio mohou uživatelé sledovat v českých korunách, dolarech a eurech. Volitelnost UI (User interface) – ve, kterém si můžeme nastavit své rozhraní tak, aby se nám líbilo, např.: zvolit si populární Dark mode. Nicméně aplikace bude obsahovat také rozšířené zpoplatněné funkce. 

Rozšířené funkce CryptoUseful

V rozšířené verzi aplikace uživatele čeká synchronizace s neomezeným počtem burz, rozšířené portfolio (včetně časového grafu), možnost neomezených upozornění a různé preferované zobrazení grafů. 

Staňte se součástí projektu

Vývoj aplikace probíhá interním a také externím financováním. Tým CryptoUseful momentálně shání 350 000 Kč na kompletní dokončení aplikace na crowdfundigovém portále. K dnešnímu datu se i s přispěním týmu Charlie Gaming vybralo již přes 130 000 Kč. Pokud vás projekt oslovuje stejně jako nás a máte vztah k české inovativní tvorbě, podívejte se na stránku hithit.com, kde se nachází podrobný popis aplikace a veškeré informace o projektu. 

zdroj: hithit.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář