Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Ringo Starr vydal vlastní NFT

Ringo Starr, legendární bubeník The Beatles, připravil svoji sérii NFT. Téměř 82letý hudebník ukazuje, že i senior může pochopit myšlenku blockchainu.

Ringo Starr vydal vlastní NFT

Ringo Starr úvádí jeho NFT

Ringo Starr, legendární bubeník The Beatles, připravil svoji sérii NFT . Téměř 82letý hudebník tedy ukazuje, že i senior může pochopit myšlenku blockchainu.

NFT Ringo Starra

Rocková hvězda se chystá spustit kolekci NFT, která se skládá z jeho digitálních uměleckých děl a podepsaných obrazů na plátně. Sbírka má velice nenápaditý název: „The NFT Ringo Starr Collection – The Creative Mind of the Beatles.“

Vystavena je na Julien’s Auction, kterou najdete zde. Aukce samotná proběhne až 13. června. Část výtěžku z prodeje NFT bude věnována nadaci The Lotus Foundation. Uhlíková stopa NFT bude kompenzována prostřednictvím CarbonFund.org. 

„Vždycky jsem chtěl být bubeníkem, ale nikdy nevíte, kam vás nový nápad zavede,“ řekl Starr médiím. „Tato nová pokročilá technologie mě inspirovala. Vytváření NFT, které spojují mé umění a hudbu, mě velice bavilo. Kdo by to byl řekl, že budu šířit mír a lásku v metaverzu“, dodal.  

Zpět na jeviště

Navzdory vysokému věku Starr nadále koncertuje se svoji kapelou All-Starr Band. Dnes v níhrají: Steve Lukather, Edgar Winter, Colin Hay, Hamish Stuart, Warren Ham a Gregg Bissonette. Skupina se momentálně připravuje na turné po Severní Americe.

V rozhovoru pro Billboard se Starra ptali i na Get Back, dokumentární seriál o natáčení posledního alba The Beatles s názvem „Let It Be“, který vyšel v listopadu 2021 na Disney+. 

„Peter Jackson odvedl skvělou práci,“ řekl o režisérovi a producentovi show. Přiznal, že ho šokovala délka show, která trvá celkem téměř osm hodin.

„Nejdřív jsem byl trochu omámený, myslel jsem si, že to bude dvouhodinová show,“ řekl a dodal, že v konečném důsledku se díky produkčnímu nápadu na dílo „snadno dívalo.“

„Dívejte se dvě hodiny, dejte si čaj a pak se dívejte další dvě hodiny,“ navrhl.

Ringo Starr dosáhl mezinárodní slávy v 60. letech jako bubeník skupiny The Beatles. Čas od času zpíval i na albech skupiny – obvykle jednu skladbu na albu. 

zdroj: billboard.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář