Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky u projektu SolChicks

Jeden z nejlépe hodnocených projektů na našem webu, SolChicks se dočkal změn ve vydání alpha verze hry i tokenomiky. Získáme tak lepší přehled o tom, k čemu jaký token slouží. Projekt také prezentoval i některá nová partnerství.

Novinky u projektu SolChicks

Jeden z nejlépe hodnocených projektů na našem webu, SolChick se dočkal změn ve vydání alpha verze hry i tokenomiky. Získáme tak lepší přehled o tom, k čemu jaký token slouží. Projekt také prezentoval i některá nová partnerství.

SolChicks pokračují ve svém vývoji

Aktualizovali jsme pro vás analýzu hry SolChicks, která od nás získala vysoké hodnocení 9,4 / 10. Detailní souhrn všech změn naleznete v tomto článku.

První novinkou jsou partnerství s Metastrike, Boxy Guild a Earn Guild, která doplní už tak výborné partnerství projektu.

Dále se dočkáme nového herního tokenu. Původní SolCoin, který nebyl nikdy zalistován, má nový oficiální název $SHARDS a můžete ho koupit prozatím pouze na Raydium. Celková zásoba tohoto tokenu je 100 000 000 a jeho aktuální cenu můžete nalézt zde.

$SHARDS ulehčí governance tokenu $CHICKS, který zůstává jako jediný stakovatelný. Nově se $CHICKS bude využívat k rozmnožování SolChicks a k jejich vylepšování.

$SHARDS se vedle něj stane užitečným k vylepšování vybavení a zbraní a k nákupu herních předmětů. Název SolCoin ale přeci jen zůstane a bude označovat oba tokeny projektu.

Dále byla vydána Alpha verze hry a s ní i nový trailer. Tím se také v Road Map posouváme do čtvrté fáze. Ta byla původně plánována na druhý kvartál tohoto roku a spolu s ní bychom se měli těšit na herní update, rozšíření světa, přidání vlastního marketplace, vytvoření farmingu, povolání pro SolChicks a další inovace.

V ambiciózním projektu vlastníte roztomilá kuřata SolChicks. Jedná se o fantasy PvP MMORPG, postavené na blockchainu Solana. Herní mechaniky projektu připomínají například hru League of Legends.

Projekt se těší velké popularitě a má obrovskou členskou základnu. Momentálně se na Discordu projektu nachází přes 200 tisíc členů. Zajímavostí projektu například je, že některé cennější doplňky jsou navíc inspirovány kreslenými/anime postavami z filmů a seriálů nebo známými osobnostmi (jizva podle Scara ze Lvího krále, oblek anime postavy Monkey D. Luffy, boty Air Jordan, brýle Michaela Jacksona nebo oblek podle filmu Tuxedo). Kompletní analýzu projektu SolChicks naleznete zde

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář