Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

V květnu vzkvétal Splinterlands

Nejúspěšnější Play-2-Earn hrou za měsíc květen byla za DappRadar zvolena hra Splinterlands. DappRadar sleduje více než 9 000 různých projektů napříč všemi blockchainy

V květnu vzkvétal Splinterlands

Nejúspěšnější Play-2-Earn hrou za měsíc květen byla za DappRadar zvolena hra Splinterlands. DappRadar sleduje více než 9 000 různých projektů napříč všemi blockchainy

Splinterlands neustále přichází s dalšími novinkami

Zatím posledním počinem je zbrusu nový systém odměn z hodnocených zápasů. Dále se připravují validační nody a pozemky. Miniedice herních karet Riftwatchers bude zveřejněna každým okamžikem. „Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v rozjetém tempu“ prohlašují tvůrci.

Květen 2022 byl pro Splinterlands jedním z nejúspěšnějších měsíců. Hra se dočkala kompletní revize bodového systému, který zvýšil šance hráčů na výhru truhlic a karet. Tým Splinterlands navíc představil svou první vlnu validator nodes, čímž přinesl komunitě více možností, jak se zapojit do ekosystému.

A co to vlastně jsou ony validation nodes (uzly)? Validační uzel je speciální typ plného uzlu, který se podílí na „konsensu“. Účastí na konsensu se validátorské uzly stávají zodpovědnými za ověřování, hlasování a udržování záznamů o transakcích.

Změny odměn ve hře Splinterlands oživují zájem hráčů

Nový systém odměn – Splinterlands zcela přepracoval způsob, jakým budou hráči vydělávat na svém hraní. Tento nový systém odměn klade větší důraz na sílu vašeho karetního balíčku a vzácnost karet. Například karty typu „gold foil“ přinesou do systému odměn mnohem více zisků, které se následně převedou do pokladnic s odměnami. Na druhou stranu běžné startovací karty nebudou mít podíl na odměnách ze hry.

Kromě toho byly každodenní výzvy přeměněny na každodenní „soustředění“. To znamená, že hráči obdrží určitý počet reward chests na základě celkového počtu podílů na odměnách, které získali za vítězství v hodnocených bitvách pomocí focus elementu (splinter) za 24 hodin.

Komunita Splinterlands nový systém odměn přijala kladně a o svůj úspěch se dělí i na sociálních sítích. Podle některých hráčů je to mnohem spravedlivější systém odměňující hráče za jejich dovednosti. Kromě toho někteří hráči spekulují, že po čase se hodnota jednotlivých karet také zvýší, protože vzácnější karty poskytnou větší podíl na novém systému odměn.

zdroj: twitter.com, dappradar.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář