Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Tým Charlie Gaming si vyzkoušel hru Illuvium

Díky členovi našeho týmu jsme si jako jedni z prvních mohli vyzkoušet velmi očekávanou hru Illuvium, která sklidila úspěch i v analýze na našem webu.

Charlie Gaming o hře Illuvium

Díky členovi našeho týmu jsme si jako jedni z prvních mohli vyzkoušet velmi očekávanou hru Illuvium, která sklidila úspěch i v analýze na našem webu.

Co je to vlastně beta testování?

Jedná se o přístup do hry ve fázi jejího vývoje. První fází je alfa testování, do kterého mají většinou přístup pouze vývojáři, případně investoři a partneři hry. Následuje fáze testování beta, do které jsou přizváni vybraní členové komunity (nejčastěji na Discordu). Cílem testování je provést zátěžový test a hlavně odhalit a opravit nedostatky a chyby ve hře neboli tzv. „bugy“.

Illuvium Beta verze

Illuvium vyhlásilo volná místa pro beta testování na svém Discordu, do kterého se přihlásili všichni členové Charlie Gaming týmu a právě jednomu z nich se poštěstilo a byl vybrán pro tento exkluzivní přístup.

Jedná se o herní mód Survival, kde proti sobě na herní ploše bojují vybraní Illuviálové.

V beta verzi jsme si vyzkoušeli známý herní žánr zvaný auto-chess, který byl velice zpopularizován hrou League of Legends a jejich verzí hry team fight tactics. Pravidla a mechaniky auto-chess jsou stejná, proto je tento žánr populární, jednoduchý a intuitivní. Na bitevním poli si strategicky rozmístíte své postavičky – v tomto případě krásně graficky zpracované Illuviály – a pustíte se do boje, který už probíhá bez vaší kontroly. Auto-chess si zakládá na strategii a vaše rozhodnutí o rozmístění Illuviálů vám tak může kolo vyhrát, anebo také prohrát. Dále musíme dávat pozor na tzv. synergie, které mezi sebou mají různí Illuviálové. To vám přidává bonusy, což vás opět přibližuje k výhře.

V průběhu beta verze jsme si mohli vyzkoušet a zahrát na úrovni 34. K dispozici jsme tak měli 20 kartiček v aréně, které se po určité době změnily. My jsme si tak vyzkoušeli dvě rotace, a díky tomu jsme měli možnost si osahat jiné kombinace synergií i strategií a prohlédnou si více Illuviálů.

Celkové zpracování beta verze nás uchvátilo, a pokud disponujete výkonnějším počítačem tak doporučujeme si grafiku nastavit na ultra detaily, protože to stojí za to. Jisté výtky k UI máme, ale jelikož se jedná o beta verzi, je nyní v rukou vývojářů, aby vše ještě zdokonalili.

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář