Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Ledger představuje nový NFT Marketplace

Ledger zabezpečuje více než 20 % světových digitálních aktiv. Během posledních několika let byl Ledger používán velkým počtem lidí jako běžná hardwarová peněženka v krypto a NFT světě. Dohromady prodal Ledger přes 5 milionů hardwarových peněženek. A co víc, Ledger hraje zásadní roli v zabezpečování NFT.

Ledger a nový NFT Marketplace

Ledger zabezpečuje více než 20 % světových digitálních aktiv. Během posledních několika let byl Ledger používán velkým počtem lidí jako běžná hardwarová peněženka v krypto a NFT světě. Dohromady prodal Ledger přes 5 milionů hardwarových peněženek. A co víc, Ledger hraje zásadní roli v zabezpečování NFT.

Zabezpečení digitálních aktiv

45 ze 100 největších transakcí na OpenSea zabezpečuje právě Ledger. Také 40 % Bored Ape NFT je uchovávaných na Ledger peněženkách nebo miliardová aktiva, která chrání prostřednictvím svého podnikání Enterprise. Krádeže digitálních aktiv se bohužel již nějakou dobu rozmáhají. Hackeři a podvodníci v roce 2021 ukradli odhadem 3 miliardy dolarů. Tento problém byl velkou výzvou pro kryptoplatformy, burzy, tvůrce NFT a běžné uživatele. Vzhledem k důležité roli Ledgeru v zabezpečení digitálních aktiv mnoha lidí, společnost rozšiřuje svou sadu nástrojů, aby zajistila bezpečnost uživatelů.

Ledger Market

Nová bezpečná distribuční NFT platforma od společnosti Ledger, Ledger Market bude multiřetězcová distribuční platforma. V podstatě se bude jednat o bezpečný trh, který bude nabízet NFT od předních značek a umělců. Někteří z partnerů uvedení na trh Ledger Marketplace budou například Brick, Tag Heuer z LVMH a nebo DeadFellaz. Ledger Market nabídne uživatelům podepisování NFT transakcí. Tato konkrétní funkce by měla uživatelům pomoci v lepší informovanosti o tom, jaké transakce podepisují. Ledger Market bude spuštěn letos v létě. Na Ledger Marketu bude fungovat takzvaný Genesis Pass NFT. Ledger Genesis Pass NFT umožní držitelům uplatnit limitovanou edici hardwarové peněženky Ledger. Držitelé navíc získají dřívější přístup k dalším novinkám. I když se ještě ledger Market nespouští, seznam povolených uživatelů pro Ledger Market je již nyní otevřen pro registraci. Jak říká viceprezident společnosti Ledger Metaverse & Web 3.0 Sebastien Badault: „Hodnota Ledger Marketu je trojí. Zaprvé je postaven na prvotřídních bezpečnostních standardech Ledgeru. Zadruhé, Ledger Market je nastaven tak, aby byl inkluzivní. Bude přístupný tvůrcům, značkám a nováčkům. Zatřetí, Ledger Market je řešení, které všem uživatelům v oboru umožní skutečné vlastnictví a kontrolu nad NFT, od mintu až po uchování.

Další novinky od Ledger

Jednou z dalších novinek je Ledger Quest. Bude to vzdělávací platforma, která bude pomáhat nováčkům. Ze stejného důvodu také Ledger hovořil o redesignu své platformy Ledger Academy na Ledger Op3n. Abychom to objasnili, Ledger Academy je komplexní a pohlcující platforma přinášející vzdělávání ve Web 3.0. Web je navržený tak, aby vzdělával a posiloval komunitu. Ledger Enterprise Create je kompletní technická sada, která pomůže značkám rozšiřovat jejich NFT plány ve Web 3.0. Freedom by Design je iniciativa Ledgeru, která uživatelům umožní být co nejsvobodnější, pokud jde o Web 3.0 a kryptoměny. Jedna z jeho funkcí dokonce umožní lidem provozovat své vlastní uzly na Ledger Live. Konečně bylo také uvedeno více informací o nedávno oznámeném rozšíření prohlížeče Ledger, Ledger Connect. Celkově vzato, tyto novinky od Ledgeru vyvolávají v uživatelské komunitě spoustu vzrušení. Majitel společnosti Ledger hovořil o poslání společnosti nadále udržovat uživatele kryptoměn a jejich majetek v bezpečí.

zdroj: nftevening.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář