Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

TIME vybuduje Times Square v metaverzu The Sandbox

Časopis TIME spojuje své síly s The Sandbox. Cílem této spolupráce je vybudovat virtuální náměstí Times Square v metaverzu. Ikonický tiskový titul tak pokračuje ve své expanzi ve světě kryptoměn a NFT

TIME vybuduje Times Square v metaverzu

Časopis TIME spojuje své síly s The Sandbox. Cílem této spolupráce je vybudovat virtuální náměstí Times Square v metaverzu. Ikonický tiskový titul tak pokračuje ve své expanzi ve světě kryptoměn a NFT

Budování virtuálního náměstí Times Square

Podle oficiálního oznámení byla iniciativa inspirována „virtuálním duchem a energií“ skutečné čtvrti Times Square v New Yorku.

Times Square je ikonické kulturní, obchodní a turistické centrum v centru Manhattanu v New Yorku. Oblast je známá svými obrovskými, světelnými reklamními billboardy a je považována za „srdce New Yorku“ .

TIME plánuje vytvořit něco podobného, ale v metaverse verzi. Nové partnerství umožní mediální společnosti vybudovat TIME Square na jejím elektronickém pozemku v The Sandbox, čímž se stane vůbec první stránkou TIME v metaverse světě.

Připomeňme, že v září 2021 tato ikonická mediální společnost spustila TIMEpieces, komunitní iniciativu NFT, která obsahuje originální díla více než 40 vlivných umělců. V současnosti se tato komunita může pochlubit až čtyřmi kolekcemi NFT Genesis, Inspiration, Long Neckie Women of the Year, Slices of TIME a Beatclub Collectiond.

Podle prezidenta TIME Keitha A. Grossmana je cílem společnosti vybudovat virtuální prostředí, které se stane „srdcem metavesmíru“. 

„Naším cílem je vytvořit destinaci, která bude srdcem metaverse světa. Od spuštění TIMEPieces v září 2021 se zaměřujeme na rozvoj komunity na Webu 3.0, který těží z úžasné 100leté tradice a přístupu, který TIME vytvořil,“ řekl.

„Přírodní most“

TIME Square má sloužit jako integrační platforma pro majitele TIMEPieces, aby si mohli vychutnat jedinečné zážitky, jako je účast na setkáních a akcích organizovaných TIME Studios pro vzdělávací a rekreační účely.

Grossman také poznamenal, že TIME Square poskytne „přirozený most“ mezi „virtuální komunitou společnosti, historickými vztahy, globálními vztahy a skutečnými událostmi“.

V komentáři k partnerství Sebastien Borget, spoluzakladatel The Sandbox, zdůraznil důležitost značky TIME pro jeho metavesmír.

„Ve spolupráci s TIME přidáváme TIMEPieces jako bijící srdce a duši tohoto virtuálního Manhattanu,“ řekl.

zdroje: decrypt.co, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář