Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Coca-Cola Pride Collection

Coca Cola vydala kolekci k oslavě Pride day. Veškerý výtěžek z počátečního prodeje bude věnován komunitní organizaci LGBTQIA+ OUT.

Coca-Cola Pride Collection

Coca Cola vydala kolekci k oslavě Pride day. Veškerý výtěžek z počátečního prodeje bude věnován komunitní organizaci LGBTQIA+ OUT.

Coca-Cola ve spolupráci s Richem Mnisi vytvořila umělecká díla pro Pride Collection. Mnisi je renomovaný jihoafrický módní návrhář a přední bojovník za africká LGBTQIA+ práva. Kromě toho Coca-Cola také spolupracovala s kreativní agenturou Virtue společnosti Vice a digitálním sběratelským studiem Tafi. Jak bylo uvedeno výše, Coca-Cola NFT mají mít také charitativní význam. To znamená, že v rámci oslav International Pride day půjde veškerý výtěžek na podporu LGBT komunity. Mnisi vybral skutečně silného charitativního partnera pro první rok projektu. Pro upřesnění, OUT je druhá nejstarší jihoafrická organizace sloužící komunitě LGBTQIA+. Poskytuje lidem péči o fyzické i duševní zdraví. Limitovaná edice 136 NFT je k dispozici na webových stránkách Coca-Cola Pride Collection: https://mint.maketafi.com/coca-cola-collection

Je jasné, že kupující budou NFT mintovat na blockchainu Polygon. V důsledku toho budou mít kupující NFT nižší transakční poplatky a budou mít mnohem menší dopad na životní prostředí. A konečně, NFT jsou k dispozici za cenu 335 MATIC (v současné době kolem 150 $). Je úžasné, že to není první krok společnosti Coca-Cola v NFT světě. Ve skutečnosti společnost v minulosti vydala několik NFT. Hlavním partnerem pro předchozí sběratelské předměty bylo tržiště VeVe. V loňském roce Coca-Cola vydala NFT na oslavu Světového dne přátelství, a to ve spolupráci s platformou Decentraland metaverse.

zdroj: nftevening.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář