Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Top 10 NFT portfolií celebrit

V roce 2021 zažil trh s NFT svůj boom. Tomu samozřejmě pomohla i podpora celebrit. Některé celebrity vydaly vlastní NFT, jiné horlivě nakupovaly v nejpopulárnějších NFT kolekcích na trhu. Jak aktuálně vypadá deset nejdražších portfolií celebrit?

Top 10 NFT portfolií celebrit

V roce 2021 zažil trh s NFT svůj boom. Tomu samozřejmě pomohla i podpora celebrit. Některé celebrity vydaly vlastní NFT, jiné horlivě nakupovaly v nejpopulárnějších NFT kolekcích na trhu. Jak aktuálně vypadá deset nejdražších portfolií celebrit?

TOP 10 NFT portfolií celebrit

Společnost CMC Markets sestavila minulý měsíc žebříček osobností s nejdražšími portfolii NFT. Vycházela z dat společností Rarible a DappRadar a pořadí celebrit vytvořila na základě hodnoty posledního prodeje jednotlivých NFT. Zajímavostí je, že 60 % celebrit na seznamu je z hudebního průmyslu.

Obecně jsou mezi celebritami nejpopulárnější NFT od Bored Ape Yacht Club. Jako populární sbírka bývají Bored Apes často první volbou pro osoby s vysokým jměním, které se vydávají na cestu NFT.

Každopádně nebudeme to protahovat, zde je konečný žebříček.

  1. místo: Snoop Dog

První místo v žebříčku si vysloužil hlavně za nákup CryptoPunk#8472. Je to jeho nejdražší kousek ve sbírce. Jeho poslední prodej byl zrealizován za přibližně 1,71 milionů dolarů. Rapper dále vlastní další NFT z populárních sbírek od CryptoPunků, BoredApes, Meebitů, Moonbirdů a dalších, což činí odhadovanou hodnotu portfolia NFT 4,63 milionu dolarů.

  1. Steve Aoki

Na druhém místě v žebříčku je americký DJ Steve Aoki. Hodnota jeho NFT portfolia je přibližně 903 tisíc dolarů. Poslední prodej se vyšplhal na sumu 484 tisíc dolarů. Aoki je vášnivým sběratelem NFT, má i Bored Apes, některé v hodnotě přes 200 000 dolarů. Vlastní také CryptoPunk, několik Moonbirds, Mutant Apes, Azuki, CloneX a další.

  1. místo: Madonna

Zpěvačka, skladatelka a herečka Madonna se umístila na třetí příčce. Její portfolio je odhadováno na 215 tisíc dolarů, nejdražším vlastněným NFT v něm je Bored Ape #4988. Madonna nedávno vystoupila na večírku World Of Women NFT.NYC.

  1. místo: Travis Barker

Americký hudebník Travis Barker si na začátku letošního roku zakoupil Bored Ape #7765 za tehdejších zhruba 241 000 dolarů, což mu v žebříčku vynáší čtvrté místo. Hodnota jeho portfolia však klesla na přibližně 173 000 USD.

  1. místo: Paris Hilton

Parish Hilton patří mezi dlouhodobé zastánce NFT a její portfolio NFT má odhadovanou hodnotu přibližně 453 700 USD. Nejdražším aktivem u ní je Bored Ape #1294. Uvedla také vlastní kolekci animovaných NFT s názvem „Past Lives, New Beginnings“.

  1. místo: Logan Paul

YouTuber Logan Paul vlastní několik NFT Crypto Punks, World of Women, Otherdeeds a Tom Sachs Rocket Factory. Nejdražší je CryptoPunk #2294. Paulovo portfolio NFT má hodnotu téměř 979 tisíc dolarů.

  1. místo: Dave Chappelle

Americký komik Dave Chappelle má podle odhadů portfolio NFT v hodnotě asi 263 000 dolarů. Nedávno koupil BoredApe #8343 za 99 ETH. To je v současné době nejdražší NFT, které vlastní.

  1. místo: Von Miller

Hvězda amerického fotbalu Von Miller se může pochlubit portfoliem NFT v hodnotě přibližně 863 000 USD. Jeho nejdražší koupí bylo Bored Ape #1432, v hodnotě přibližně 167 000 USD. Do jeho sbírky patří i NFT od World of Women collab, RTFKT SpacePods, a dokonce i M1 Mutant Serum.

  1. místo: Justin Bieber

Na devátém místě nalezneme kanadského zpěváka Justina Biebera. Začátkem roku se dostal na titulní stránky novin poté, co si zakoupil BoredApe #3001 za neuvěřitelných 500 ETH, v přepočtu 1,3 milionu dolarů. Je to jeho nejdražší kousek v portfoliu. Kromě toho vlastní také Mutant Ape a několik CloneX, Doodles, CyberKongz a World of Women.

  1. místo: Post Malone

Rapper Post Malone je další celebritou, která má ve svém portfoliu nejdražší NFT Bored Ape. Hodnota z posledního prodeje je 154 tisíc dolarů. Hudebník drží několik Bored Apes, z nichž dva koupil na konci minulého roku, za více než 700 tisíc dolarů. Dále tento rapper mimo jiné vlastní i CryptoTards, Chromie Squiggle, Divine Anarchy a další.

zdroj: nftevening.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář