Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Polium bude vyrábět herní konzoli NFT

Herní NFT konzole založená na Webu 3.0, bude na trhu již v roce 2024. Za projektem stojí společnost Polium, která se propaguje myšlenkou „budování produktů a infrastruktury pro hry Web 3.0“. Společnost oznámila, že konzole bude podporovat několik blockchainů a NFT.

Polium bude vyrábět herní konzoli NFT

Herní NFT konzole založená na Webu 3.0, bude na trhu již v roce 2024. Za projektem stojí společnost Polium, která se propaguje myšlenkou „budování produktů a infrastruktury pro hry Webu 3.0“. Společnost oznámila, že konzole bude podporovat několik blockchainů a NFT.

Polium změní herní trh

Konzole „Polium One“ má být vydána ve třetím čtvrtletí 2024 a bude podporovat následující sítě: Ethereum (ETH)Solana (SOL), Polygon (MATIC), BNB Chain (BNB), ImmutableX, Harmony, EOS a VOSK.

Některé technické detaily produktu již známe, například podporu rozlišení 4K Ultra HD při 120 snímcích za sekundu. Polium říká, že společnost pomůže vybudovat hardware a software konzole. Dodává, že funkční prototyp bude mít „za pár měsíců“.

Podle Polium bude mít konzole vlastní kryptoměnovou peněženku, která podporuje několik řetězců. Ovladač bude mít zase tlačítko peněženky, které uživatelům umožní efektivněji obchodovat. Bezpečnost a ověření transakcí z pozice konzole zajistí snímač otisků prstů na ovladači.

Cena konzole zatím není známa, Polium však plánuje vydat NFT „Polium Pass“, který majitelům umožní vyzvednout si konzoli první den premiéry. Držitelé průkazu získají další NFT, které lze v budoucnu přeměnit na token „PLAY“, nativní token konzole pro uskutečňování transakcí v aplikaci Marketplace.

Společnost Polium plánuje vydat nejdříve 10 000 konzolí pro vlastníky a partnery programu Polium Pass. Stane se tak ve třetím čtvrtletí 2024. Až ve třetím čtvrtletí 2025 společnost vyrobí více kusů. Hlavním cílem je prodat více než 1 milion kusů produktu.

Meta testuje NFT

Téma NFT se pomalu vrací do obliby. Gigant z trhu sociálních médií Meta spouští testy NFT, které mají probíhat na Facebooku. Účastní se jich vybraní umělci ze Spojených států amerických.

Podrobnosti prozradil mluvčí společnosti v rozhovoru pro zpravodajskou službu Tech Crunch. V budoucnu se na Facebooku může objevit speciální záložka pro zveřejňování digitálních sběratelských předmětů. Zprávy také ukazují, že uživatelé portálu budou moci časem předvést své NFT na svých profilech na platformě.

zdroje: blockchain.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář