Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Tony Hawk bude mít svůj skatepark v The Sandbox

Legendární skateboardista Tony Hawk, The Sandbox a Autograph vytvářejí nové Web 3.0 prostředí pro skatery, nadšence kryptoměn a hráče z celého světa.

Tony Hawk bude mít svůj skatepark v The Sandbox

Legendární skateboardista Tony Hawk, The Sandbox a Autograph vytvářejí nové Web 3.0 prostředí pro skatery, nadšence kryptoměn a hráče z celého světa.

Tony Hawk v metaverzu

13. července Tony Hawk, jeden z nejznámějších skateboardistů na světě, oznámil svou spolupráci s virtuálním metasvětem The Sandbox založeným na blockchainu. Cílem je vytvořit „největší virtuální skatepark, jaký byl kdy vybudován“.

Podle videa zveřejněného The Sandbox a sdíleného Hawkem bude v metaverzu nejen prodávat skateboardy a skateboardové příslušenství, ale také poskytne uživatelům přístup k editačním nástrojům, které jim pomohou vytvořit skatepark jejich snů.

Je známo, že „Tony Hawk LAND“ bude sestaven z 36 pozemků, což je dost na to, aby si zasloužil titul největšího skateparku, jaký byl kdy v metaverzu postaven.

Tony Hawk v prezentaci řekl, že skatepark „bude něco, co jsme ještě neviděli.“ Připomeňme, že série her „Tony Hawk Pro Skater“ vydělala více než 1,4 miliardy dolarů a zahrnuje mnoho skateparků a tras. Z toho vyplývá, že se očekává, že nový projekt tento úspěch překoná.

„Celý život jsem byl fanouškem nových technologií, od úplně prvních videoher a domácích počítačů s možnostmi CGI, takže jsem fascinován metasvětem a jsem nadšen, že můžu přinést naši kulturu do virtuální země The Sandbox,“
-dodal Hawk

 

Ani The Sandbox, ani Tony Hawk nezveřejnili žádné podrobnosti o tom, kdy se projekt naplno rozjede.

Tony Hawk a NFT

Toto není konec Hawk překvapeni. Autograph vytvoří NFT a avatary spojené s jeho postavou – ikonické skateboardy, vybavení a oblečení.

Dillon Rosenblatt, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Autograph, řekl, že společnost je nadšená ze spolupráce s The Sandbox a Tonym Hawkem. Chce nabídnout „nové pohlcující zážitky, které nelze vytvořit mimo metavesmír“.

„V Autograph se snažíme vybudovat jinak nedosažitelné zážitky pro fanouškovskou komunitu a toto je krok k našemu cíli jedinečně a ve velkém je spojit,“
-dodal.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář