Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Adopce kryptoměn je pouze v počáteční fázi

Zpráva Boston Consulting Group, Bitget a Foresight Ventures ukazuje, že jen 0,3% individuálního bohatství je investováno do kryptoměn, zatímco 25% do akcií. Co to znamená? Skutečnost, že průmysl blockchainu a digitálních aktiv je stále v počátečním stadiu přijetí.

Adopce kryptoměn je stále v počátku

Zpráva Boston Consulting Group, Bitget a Foresight Ventures ukazuje, že jen 0,3% individuálního bohatství je investováno do kryptoměn, zatímco 25% do akcií. Co to znamená? Skutečnost, že průmysl blockchainu a digitálních aktiv je stále v počátečním stadiu přijetí.

Stále se vyplatí kupovat BTC nebo ETH?

Společná zpráva zveřejněná Boston Consulting Group (BCG), Bitget a Foresight Ventures ukazuje, že adopce kryptoměn je stále velmi nízká v porovnání s tradičními investičními aktivy. Podle BCG se do kryptoměn investuje jen 0,3 % individuálního bohatství. Až 25% je zase investováno do akcií.

Autoři uvádějí, že stále existuje dostatek prostoru pro výrazný růst trhu s kryptoměnami a rozsáhlé přijetí blockchainu.

Kromě toho porovnávají křivku adopce internetu se současným stavem trhu s kryptoměnami. Dívají se také na adresy v síti Ethereum s nenulovými zůstatky. Ve zprávě se uvádí, že „je před námi velký růst“.

Při porovnání údajů analytici předpovídají, že počet uživatelů kryptoměn může dosáhnout až 1 miliardy. Kdy? V roce 2030. Samozřejmě za předpokladu, že trendová linie bude pokračovat a v procesu nedojde k žádným narušením.

Trh NFT bude také silně růst

Autoři nové zprávy o trhu konzultační společnosti Verified Market Research předpovídají, že hodnota trhu s nezaměnitelnými tokeny (NFT) se může zvýšit na 231 miliard dolarů již za 10 let. V dokumentu se také uvádí, že sektor si může udržet roční úhrnnou míru růstu 33,7 %, přičemž hnací silou NFT jsou oblasti jako hudba, film a sport.

Tímto dobré zprávy nekončí. Analýza zprávy McKinsey & Company ukazuje, že trh metaverse může být do roku 2030 oceněn na 5 bilionů dolarů. Mezinárodní poradenská firma provedla průzkum mezi spotřebiteli a společnostmi z různých zemí a odvětví s cílem identifikovat vzory spotřebitelského chování. Podle jejího zjištění bude elektronický obchod řídit peněžní tok v různých metaverzech a do roku 2030 bude generovat výnosy až 2,6 bilionu dolarů.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář