Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Solana Spaces – první stacionární obchod věnovaný kryptoměnám a Webu 3.0

V New Yorku bude brzy otevřen první obchod věnovaný kryptoměnám a Webu 3.0. Obchod s názvem Solana Spaces se nachází v Hudson Yards a byl vytvořen ve spolupráci se Solana Foundation, organizací stojící za stejnojmennou blockchainovou sítí.

obchod věnovaný kryptoměnám a Webu 3.0

V New Yorku bude brzy otevřen první obchod věnovaný kryptoměnám a Webu 3.0. Obchod s názvem Solana Spaces se nachází v Hudson Yards a byl vytvořen ve spolupráci se Solana Foundation, organizací stojící za stejnojmennou blockchainovou sítí.

Co bude Solana Spaces?

Kryptoměnové společnosti a značky Webu 3.0 neustále vstupují do mainstreamové kultury. Do propagace digitálních aktiv se zapojují jména jako Tom Brady, Steve Aoki, Snoop Dogg a Elon Musk.

Zároveň se pomalu objevuje trend vývoje IRL kryptografických produktů a společností In Real Life. Dobrým příkladem je restaurace Bored Apes v Los Angeles – Bored & Hungry. Zdá se, že Solana, která nedávno oznámila plány na vytvoření vlastního chytrého telefonu s Androidem, také vidí hodnotu ve sledování tradiční cesty kontaktu se zákazníky.

V našem obchodě se dozvíte, jak Solana funguje a co je Web 3.0. Založíme vám peněženku, pomůžeme vám koupit NFT a provedeme vás vašimi prvními transakcemi na řetězci

– tohle si můžeme přečíst na Twitteru Solana Spaces.

Prostor byl navržen jako kulturní centrum a má působit také jako jakási ambasáda pro Solana a Web 3.0.

Kromě návodů na NFT a Phantom peněženku Solana Spaces poskytne spotřebitelům interaktivní uměleckou instalaci. Zájemci si budou moci zakoupit i řadu vychytávek značky Solana, včetně limitované série bot Blanksoles.

Moderní marketing Solana

Solana Spaces minulý víkend zpřístupnila svůj prostor vybrané skupině 30 návštěvníků, kteří si mohli prodejnu prohlédnout. Salon ještě nebyl oficiálně otevřen, ale na sociálních sítích si získává velké ohlasy. Kolemjdoucí věnují pozornost tomuto jedinečnému místu a sdílejí fotografie obchodu přes Twitter a Instagram.

Solana, jejíž nativní token SOL je v současnosti podle tržní kapitalizace devátou největší kryptoměnou, se za poslední rok stala populární alternativou k dražšímu blockchainu Ethereum. Uživatelé kryptoměn si často vybírají tento blockchain k obchodování s NFT. OpenSea nedávno oznámila otevření nové platformy založené na Solaně.

Síť stále výrazně zaostává za Ethereem, ale zdá se, že její tým dovedně využívá méně konvenční metody v kryptoměnovém průmyslu k šíření informací. Rozhodnutí otevřít si kamennou prodejnu se může promítnout do dalšího nárůstu popularity tohoto relativně mladého řetězce.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář