Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Playstudios spouští divizi her založenou na blockchainu

Playstudios, společnost pro mobilní hry a vlastník značky Tetris, nedávno oznámila, že vstupuje do světa produktů Webu 3.0. Spouští oddělení her na bázi blockchainu. Investuje také 10 milionů dolarů do subjektů v tomto odvětví.

Playstudios spouští divizi her založenou na blockachainu

Playstudios, společnost pro mobilní hry a vlastník značky Tetris, nedávno oznámila, že vstupuje do světa produktů Web 3.0. Spouští oddělení her na bázi blockchainu. Investuje také 10 milionů dolarů do subjektů v tomto odvětví.

Playstudios a Web 3.0

Playstudios, společnost zabývající se mobilními hrami v Las Vegas, která získala finanční prostředky ve výši více než 300 milionů dolarů, se chystá investovat do blockchainu a Webu 3.0. Společnost, která vlastní značku, jako je Tetris, spouští divizi her založenou na blockchainu s názvem Playblocks.

Andrew Pascal, zakladatel a generální ředitel Playstudios, pro Techcrunch řekl, že jeho společnost je „průkopníkem v herním světě“.

„Strávili jsme spoustu času přemýšlením o tom, jak odměnit hráče v našich hrách,“ dodal.

Nové oddělení bude postaveno na zcela pevném základě – akvizici Wonderblocks, společnosti zabývající se „Play-2-Earn“ hrami. Playblocks budou těžit i z technických znalostí Forte, to vše prostřednictvím strategického partnerství.

Společnost Forte, která loni vysbírala 725 milionů dolarů, poskytuje služby blockchainu, tokenů a NFT. Pomáhá společnostem v herním průmyslu tím, že usnadňuje začlenění těchto technologií do nových produkcí.

Fond Webu 3.0 ve výši 10 milionů dolarů

Playstudios také vytváří fond, který bude investovat do iniciativ souvisejících s hrami Webu 3.0. Zpočátku jej podpoří 10 miliony dolarů. Tato iniciativa s názvem „Future Fund“ umožní Playstudios investovat do rostoucích společností, které také chtějí integrovat blockchain do svého obchodního modelu, a zároveň přiblížit hráče této technologii.

První investice fondu byly uskutečněny do Forte and Kryptomon Company, hry s tématikou Pokémonů, která uživatelům umožňuje trénovat jejich osobní bytosti NFT.

Zatímco ostatní sektory ekonomiky kryptoměn se zmenšily, herní sektor Webu 3.0 se zdá být stále lepší a lepší, přičemž do takových iniciativ v poslední době investovalo několik VC a organizací. Griffin Gaming Partners oznámili spuštění herního fondu Webu 3.0 v hodnotě 750 milionů USD v březnu a A16z vytvořil v květnu herní fond Webu 3.0 o objemu 600 milionů USD.

Připomeňme také, že program PlayStation Stars může být propojen se systémem NFT.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář