Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Rozšíří se PlayStation Stars o NFT?

Budou PlayStation Stars připojeny k systému NFT? Komentáře uživatelů, ale také některé samotné akce společnosti Sony naznačují náklonost k této technologii.

NFT a PlayStation Stars?

Budou PlayStation Stars připojeny k systému NFT? Komentáře uživatelů, ale také některé samotné akce společnosti Sony naznačují náklonost k této technologii.

PlayStation Stars s NFT?

Připomeňme si, že v polovině července Sony oznámilo vytvoření věrnostního programu PlayStation Stars. Krátce nato společnost dodala, že nebude zahrnovat produkty spojené s NFT. Nedávné zprávy však naznačují, že v rámci společnosti probíhá na toto téma diskuse a že se ještě může hodně změnit.

Samotný věrnostní program PlayStation Stars má uživatelům poskytnout mnoho zajímavých odměn za provádění různých aktivit. Má jít o reakci na Microsoft Rewards.

„Všichni členové PlayStation Stars budou mít možnost získat věrnostní body. Body lze uplatnit v katalogu, který může obsahovat prostředky peněženky PSN a vybrané produkty obchodu PlayStation Store. Jako další výhodu mohou členové PlayStation Plus zapsaní do PlayStation Stars automaticky získávat body za své nákupy v obchodě PlayStation Store“
- popisuje představy společnosti

To, co podnítilo představivost fanoušků blockchainu, jednou z cen by byli záhadní „sběratelé digitálních zařízení“, což je přímo spojeno s NFT.

A v tomto bodě to začíná být zajímavé. Na jedné straně společnost Sony popřela, že výměnou za určité akce by komunita mohla zaměnit získané body za NFT.

Grace Chen, viceprezidentka sítě PlayStation pro síťovou reklamu, věrnostní programy a licencované zboží, v rozhovoru pro The Washington Post potvrdila, že společnost nemá v úmyslu integrovat žádné NFT do svých systémů:

„Toto rozhodně nejsou NFT. Určitě ne. Nelze s nimi obchodovat ani prodávat. Nepoužíváme žádné blockchainové technologie a rozhodně to není NFT.“

Někteří uživatelé však již informovali, že společnost se jich při provádění dodatečných činností EVO ptá, jaké položky související s NFT bychom chtěli v budoucnu koupit.

Takže společnost pomalu mění názor a implementuje NFT a další blockchainová aktiva do svého ekosystému? Nebo možná jde o další, další iniciativu, ale tentokrát související s technologií blockchain?

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář