Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky v Town Star

Hra Town Star je plná novinek. Mezi ty největší patří pozastavení NFT monetizace, zdvojnásobení Town Star týmu a spoustu nového obsahu a vývoje.

Novinky v Town Star

Hra Town Star je plná novinek. Mezi ty největší patří pozastavení NFT monetizace, zdvojnásobení Town Star týmu a spoustu nového obsahu a vývoje.

Vypnutí NFT monetizace

16.7. oznámili tvůrci pozastavení tvorby TOWN tokenu. To platí pro hráče i Nody (majitele uzlů). Gala Games se tak rozhodla na podnět nového vedoucího Marka Skaggse. Zmíněná pauza je na neurčito, a aby tuto pauzu udělali co nejméně bolestivou, údajně investovali do týmu a vylepšování procesů. Zároveň oznámili plán na tvorbu Road Map a měsíčních AMA streamů. Návrat monetizace můžeme čekat ještě v tomto roce, ale to závisí na více aspektech.

Co je Gems?

Hráči budou používat Gems k vylepšování a k rychlejší stavbě města. Gems je in-game měna, kterou vývojáři navážou k dolarové hodnotě. V červenci 2022 byla dokončována Gems Q&A sekci, z které pak bude tvořena funkce Gems a její infrastruktura. Gems by se měly spouštět ještě letos. Příchodem Gems se vrátí do Town Star i NFT monetizace.

Gems se budou kupovat za TOWN tokeny a zpětně je nepůjde zpeněžit. Gems jsou po použití spáleny. Plánují se prodávat podle kategorií. Od nejlevnějších až po nejdražší.

 

Nový obsah, více soutěží, nová NFT, zkrátka více zábavy

Vývojáři ve hře představili nové plodiny: maliny a kakao, ale také včely. Díky tomu lze vyrábět spoustu nových produktů, jako je džem, malinové víno, čokoláda, med, voskové svíčky a mnohem více. Do budoucna se můžeme těšit na více obsahu. Posledních několik týdnů až měsíců se ukazuje, že Town Star vydává nové a nové utility NFT. Ty sice nemají Play-2-Earn efekt, ale i přesto je o tato NFT zájem. Některé z nich se získávají za umístění v herním žebříčku a několik dnů po skončení jsou pak hráčům odeslány na peněženky. Moc příjemnou změnou je tlačítko “Quick Buy”, kterým lze konečně opakovat stavbu, kterou jste postavili naposledy. Stavění cest a polí již nebude otrava.

Town Star vývojáři přechází na nový herní engine Godot. Ten jim umožňuje mnohem efektivněji přicházet s novým obsah a aktualizacemi hry. Vývojáři pak budou snadněji měnit META (Most Effective Tactic Available) na denní bázi. Vývojáři dále začali tvořit větší mapy. Také začali s testováním hry na Gala blockchainu. Chtějí umožnit mód pozorovatele těm městečkům, která tuto funkci povolí. Dále tvůrci vymýšlí další herní servery, kde nebudou probíhat periodické restarty.

Akvizice nových hráčů

Gala chystá od 3Q 2022 umožnit hrát jejich hry pouhým napojením Web 3.0 peněženky. V srpnu také oznámili možnost napojení Coinbase peněženky, a již dříve na Galaversu padla informace o propojení všech Epic Store účtů do Gala Games. Společně s touhle strategií Gala Games oznámili i přípravu na významnou akvizici nových hráčů do Town Star s připraveným několika milionovým fondem ($). Avšak nečekali bychom to před spuštěním NFT monetizace.

autor: Rocket Unit

zdroj: galagames.chat

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář