Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Získejte NFT hrdinu z Thetan Areny zdarma

Zažádejte o svého hrdinu zdarma a podělte se s námi o to, jaké štěstí jste měli.

Získejte NFT hrdinu z Thetan Areny zdarma

Zažádejte o svého hrdinu zdarma a podělte se s námi o to, jaké štěstí jste měli.

Počet registrovaných unikátních peněženek ve hře již přesáhl 24,5 milionů. Toto číslo je však potřeba brát s velkou rezervou, jelikož Thetan Arena měla zpočátku problém s vytvářením podvodných účtů. To měli na svědomí samotní hráči, kteří tak podvodem získávali odměny za doporučení. Z našeho článku se tak dozvíte, že počet unikátních peněženek, na kterých jsou viditelné pravidelné transakce ve hře, se v uplynulých měsících pohyboval okolo 600.

Co se však Thetan Aréně upřít nedá je aktivita a snaha vývojářů, kteří neustále vymýšlí nové eventy a vylepšení. 

A co nás v Thetan Aréně čeká tento měsíc?

Welcome box

Pokud si zaregistrujete nový účet, máte nárok na Welcome box. Počet boxů je omezen na 15 000 týdně. Z boxu můžete získat NFT hrdinu nebo kosmetické vylepšení.

Za Charlie Gaming jsme si registraci vyzkoušeli a získali Welcome box. V neděli, před naší pravidelnou událostí, kdy pro vás přinášíme odpovědi na otázky, které vás ze světa metaverza a kryptoměn zajímají, si tento box společně otevřeme – více informací najdete na našem discordu.

Nyní se ale pojďme podívat na to, co pro získání boxu potřebujete.

1.) Peněženku Metamask, na které budete mít alespoň nějaké BNB. Gas fee za použití blockchainu nás vyšlo na 0,0004673 BNB, tedy cca 0,15$.

2.) Email, který nikdy předtím nebyl registrovaný na Thetan Aréně, a na který vám přijde ověřovací kód.

3.) Poté se již stačí přihlásit a jít na stránku gift boxu pro získání Welcome box.

4.) Kde najdete váš Welcome box, a jak ho otevřít si pak společně ukážeme již tuto neděli. Zažádejte tedy o ten svůj, ať můžeme společně sdílet, co kdo získal. Nezapomeňte využít Charlieho referral link níže.

Referral link

Pokud pozvete svého kamaráda, který se stane novým hráčem, můžete získat až 300 000 gTHC. Za každého uživatele, který se do Thetan Arény připojí, získáte 30 gTHC. Podmínkou je, aby si dotyčný nainstaloval aplikaci pro hraní hry na PC nebo telefonu a zažádal o Welcome box. Váš zvací odkaz můžete tedy použít až pro 10 000 nových hráčů. Pokud přemýšlíte nad registrací, využijte pozvánku od Charlieho zde: https://thetanarena.page.link/CZ1L

Daily Quest

Splněním denních úkolů získáváte odměny v gTHC. Pro splnění Daily quest stačí, když se jednou za den přihlásíte do Thetan Areny. pokud se přihlásíte 3 dny v řadě, získáte 94,5 gTHC + získáváte tzv. quest points, za které si pak také můžete nárokovat odměnu.

Special event

Za nedlouho začíná Trading event. Zatím je známé pouze to, že pro účast je potřeba umístit na marketplace hrdinu s následujícími požadavky.

„Jednoznačne úžastná príležitosť pre nových hráčov, samozrejme nezabúdajú ani na dlhodobých hráčov. Stále pracujú na tejto hre a sám som si ju vyskúšal. Za mňa ako hráča je v hre dosť úloh za ktoré sa dá dostať dosť odmien, zároveň v hre nájdeme mnoho postáv za ktoré možeme hrať.“

autor: Lukáš Laurinc

zdroj: thetanarena.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář