Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Anthony Hopkins vydává vlastní kolekci NFT

Držitel Oscara Anthony Hopkins, se spojil s Orange Comet, začínajícím kreativním studiem Webu 3.0, s cílem vytvořit hercovu první sérii NFT s názvem Eternal Collection.

Anthony Hopkins vydává vlastní kolekci NFT

Držitel Oscara Anthony Hopkins se spojil s Orange Comet, začínajícím kreativním studiem Webu 3.0, s cílem vytvořit hercovu první sérii NFT s názvem Eternal Collection.

Hopkinsovy NFT

„NFT je prázdné plátno pro vytváření umění v novém formátu,“ řekl Hopkins novinářům na online tiskové konferenci.

Podle čtyřiaosmdesátiletého herce metaverse „nabízí úžasnou příležitost spojit se s publikem úplně jiným způsobem.“

„Jsem pravděpodobně nejstarší chlap v komunitě NFT a na sociálních médiích, což dokazuje, že vše je možné v každém věku“ – dodává.

Série Eternal Collection je založena na vizuálech inspirovaných 10 různými rolemi, které Hopkins ztvárnil ve své filmové kariéře – včetně Hannibala Lectera z Mlčení jehňátek a Odina ve třech filmech Marvel.

Podle Davea Brooma, generálního ředitele Orange Comet, se NFT objeví na OpenSea, předním NFT trhu, v polovině září. Část výtěžku z prodeje bude věnována charitativní organizaci, kterou určil Hopkins a jeho manželka Stella Arroyave.

NFT budou vydány ve třech kategoriích:

Kategorie „Iconic“: jediné animované NFT, které bude vydraženo zájemci s nejvyšší nabídkou. Vítězný uchazeč také získá zarámované výtisky Hopkinsových uměleckých děl jako NFT s podpisem, „lunch/brunch“ s hercem a podepsanou kopii „Dreamscapes“, která obsahuje stovky Hopkinsových barevných maleb a kreseb.

Kategorie „Legendary“: 10 jedinečných animovaných NFT. Kupující budou mít také možnost popovídat si s Hopkinsem přes Discord a získat zarámované výtisky umění NFT s podpisem Hopkinse a knihu „Dreamscapes“ s jeho podpisem.

Kategorie „Distinguished“: 1000 jedinečných obrázků NFT. Obsahuje také výtisk jednoho NFT s podpisem Hopkinse. Kromě toho 39 náhodných kupujících získá podepsanou knihu „Dreamscapes“ a pět se budou moci zapojit do konverzace na Discordu.

Jiné projekty

Broome řekl, že Orange Comet spolupracuje také s filmařem Barrym Sonnenfeldem na výrobě sběratelského 3D NFT na základě jeho grafického románu „Dinosaurs vs. Aliens“. Generální ředitel Orange Comet přiznal, že současný sektor NFT je podobný tomu, co se stalo během internetového boomu koncem 90. let 20. století.

“Bariéra vstupu na NFT trh je nízká, proto je v odvětví NFT hodně odpadu. Silný přežije, nesplete se a nepustí. Web 3.0 a technologie blockchain mění pravidla hry.” – dodal.

Prozradil, že společnost pracuje na více než 40 zábavných projektech, detaily však zatím prozradit nemůže. Na Hopkinsův projekt Eternal Collection dohlížel kreativní ředitel Orange Comet, Dante Ferrarini, a samotný herec.

zdroje: variety.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář