Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Bit Hotel novinky

Bit Hotel představuje sociální Play-2-Earn metaverse z prostředí luxusního hotelu. Tento koncept nás v Charlie Gaming zaujal, podrobnou analýzu projektu najdete zde.

Bit Hotel novinky

Bit Hotel představuje sociální Play-2-Earn metaverse z prostředí luxusního hotelu. Tento koncept nás v Charlie Gaming zaujal, podrobnou analýzu projektu najdete zde.

Pojďme se nyní podívat na nové detailnější informace, které s námi vývojáři sdíleli.

Rozdíly mezi pokoji

V ekosystému Bit Hotel se pokoje liší ve 4 atributech: designu, vzácnosti, velikosti a kapacitě pozvaných hostů.

Různé designy umožňují hostům s různými preferencemi cítit se ve svém pokoji jako doma. Někteří hosté preferují rustikální dřevěné obklady a někteří klasické mramorové zdi. Někteří dávají přednost velkým oknům a lustru nebo skvělému relaxačnímu setu, který bude vrcholem jejich večírků! Návrhy pokojů lze po zakoupení aktualizovat výměnou různých podlahových dlaždic, stěn a kusů nábytku.

Pokoje s vyšší vzácností jsou hodnotnější! Vzácnost místnosti ovlivňuje výdělky vlastníka nebo nájemce pokoje při podnájmu a pořádání miniher. Hry hrané v místnostech s vyšší raritou umocní výdělky ze hry. Majitelé navíc budou moci žádat vyšší nájemné, a zároveň získají větší hlasovací právo v modelu decentralizovaného řízení Bit Hotelu.

Pokoje hrají ústřední roli v Bit Hotel stakování. Majitelům pokojů se zvýší průměrná návratnost ze stakování podle toho, jak vzácný pokoj vlastní.

Vliv velikosti místnosti

Podlahové dlaždice jsou ukazatelem velikosti místnosti. Čím více dlaždic, tím větší místnost, a tím více nábytku mohou hosté mít ve svém pokoji. Více nábytku znamená, že místnost může mít více funkcí. Vývojáři doporučují každému hráči důkladně prostudovat funkce nábytku, aby mohli využít potenciál celého pokoje.

S většími místnostmi můžou hráči pořádat větší akce, s větším počtem hostů jako například: aukce NFT, herní turnaje apod. Počet najednou povolených hostů výrazně vzroste u pokojů s vyšší vzácností, i když přesná čísla zatím nejsou k dispozici.

Majitelé pokojů mohou hostům ve svém pokoji přidělit různé role a nastavit jim privilegia. To je velmi užitečné při pořádání akcí, turnajů nebo jiných setkání. Hosté, kteří získali privilegium, budou moci hlídat pokoj a umožnit vstup a účast pouze těm, kteří například zaplatí vstupné. Hráč jako majitel místnosti se tak může starat hlavně o zábavu.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář