Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Bit Hotel beta verze a minihry

Bit Hotel představuje sociální Play-2-Earn metaverse z prostředí luxusního hotelu. Tento koncept nás v Charlie Gaming zaujal, podrobnou analýzu projektu najdete na našem webu.

Bit Hotel beta verze a minihry

Bit Hotel představuje sociální Play-2-Earn metaverse z prostředí luxusního hotelu. Tento koncept nás v Charlie Gaming zaujal, podrobnou analýzu projektu najdete na našem webu.

Uvedení Beta verze

Během posledních měsíců se pořádalo mnoho AMA, bylo rozdáno spousta dárků a proběhlo testování v uzavřené Beta verzi.

19.8. 2022 byla spuštěna veřejná Beta verze Bit Hotel.

Majitelé pokojů obdrží Beta klíče, které lze použít pouze jednou při registraci po spuštění Beta verze.

Po registraci obdrží hráči nový beta klíč, který můžou využít k pozvání přítele!

Pro uživatele, kteří nebudou mít Beta klíč, bude možnost v Telegram skupině i na Discordu, kde každou hodinu roboti zveřejní jeden platný Beta klíč. Takže kdo z hráčů ho první použije, ten získá přístup.

Po spuštění Beta verze bude zahajovací párty a proběhne vůbec první hlasování komunity v lobby Bit Hotelu. Už při spuštění si budou uživatelé moct nakoupit vzácná NFT a začít zařizovat svoje pokoje v útrobách Bit Hotelu.

Minihry

Minihry jsou hlavním způsobem, jak postupovat hrou. Soutěžením proti ostatním hráčům ve veřejných hrách a turnajích uživatelé nevydělávají pouze tokeny ve hře, ale také se posouvají v žebříčcích a plní denní a týdenní úkoly!

Minihry jsou ve hře v různých tvarech a velikostech, některé můžou hráči hrát sami, na jiné si budou muset vystát frontu v lobby. Výsledek minihry by jim však měl bohatě nahradit ztracený čas ve frontě. Pokud si hráči vybudují potřebné dovednosti, budou je čekat i výrazně vyšší odměny, když skončí ve vrchním patře žebříčku.

Ve hře jsou prozatím 3 typy miniher:

Vstupenkové

Celá řada zábavných her odměňuje hráčovu účast vstupenkami do Bit Hotelu. Tyto vstupenky mají specifické vlastnosti, a lze je vyměnit v obchodě za jiné položky.

Minihry založené na vstupenkách jsou většinou závislé na dovednostech hráče a jsou přímo spojeny s žebříčky. Vítězství ve hrách nebo alespoň umístění na nejvyšších pozicích uživatele poctivě odmění, zatímco výsledky na posledních místech přinesou jen malou nebo žádnou odměnu.

Umístěním ve výsledkových tabulkách získají hráči odměny ve formě tokenu $BTH, díky čemuž bude o vstupenkové minihry neupadající zájem.

Tokenové

Druhou kategorií her jsou minihry založené na tokenu, které odměňují hráče za hraní přímo tokenem $BTH. Pokud se hráči chtějí zúčastnit minihry, musí zaplatit vstupní poplatek. Z vybraných poplatků se poté vytvoří ceny pro odměňování hráčů, které budou výrazně vyšší než u vstupenkových miniher.

Tokenové minihry budou k dispozici ve variantách pro jednoho i pro více hráčů.

Hráčské

Tyto minihry budou pořádat sami hráči pomocí funkcí nábytku a kreativního využití mechanik ve svém pokoji.

Majitelé místností mohou pomocí editoru vytvořit různé druhy miniher, jako jsou bludiště, hudební židličky, kvízy a mnoho dalších. V podstatě hráče nic nelimituje a tato kategorie se zcela jistě stane nejrozsáhlejší a nejzábavnější kategorií miniher v Bit Hotelu.

Uživatelé navíc můžou vybírat mezi hrami pro jednoho nebo více hráčů, což také ovlivní, jakou minihru nakonec vytvoří.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář