Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky v českém metaverzu Victoria VR

Pojďme se podívat, jak se daří jednomu z českých výtvorů na scéně metaverza. Podrobné review projektu najdete také u nás na webu.

Novinky v českém metaverzu Victoria VR

Pojďme se podívat, jak se daří jednomu z českuých výtvorů na scéně metaverza. Podrobné review projektu najdete také u nás na webu.

Victoria VR od jejich prvního spuštění prodává VR pozemky. Je prodáno už 85% pozemků ve hře. Těžko soudit, jak jsou tvůrci s tímto číslem spokojeni, dle informací z ledna 2022 však čekali, že pozemky budou rozprodány brzy po spuštění prodeje:

„Pozemky jsou již skoro vyprodány a zájemci mají jednu z posledních šancí na nákup. Kromě posledního prodeje je ještě možné, že nějaké pozemky budou rozdány ve formě soutěží.“

Na prezentaci projektu v Queretaverso tvůrci ukázali mechaniky hry a taktéž si ji mohl každý vyzkoušet. Obrovský počet lidí to nadchlo natolik, že by tuto metaverse hru chtěli co nejdříve vydanou. Tento nápad nadchl i Loic Claveau, který se přidal k týmu jako nový CMO (Vedoucí marketingového oddělení).

Ve hře můžeme narazit na velký market, ve kterém toho najdeme opravdu spoustu a časem by předměty měly ještě přibývat. Momentálně můžeme uprostřed marketu narazit na minihru z názvem Spaceship. Lobby tohoto místa pozná každý hráč, je to místo kde všechno začíná. V lobby nejdeme různé minihry, hlavní hry, a také návod jak každou hru ovládat. Je zde i funkce, která nám vysvětluje elementy, které nejdeme ve hře, jsou to voda, oheň, zem, dřevo a kov. Otázkou zůstává, jak tato mechanika ovládání bude fungovat, když si vybereme například kov, můžeme ovládat kov? Bohužel tyto informace zatím nejsou dostupné.

Pojďme se podívat na staking tokenu VR. Na oficiálních stránkách Victoria VR najdete staking kalkulačku tokenu VR. Stakovat můžeme od 168 VR tokenu až po 100M, a to na 30 až 4 000 dní. Při uzamčení tokenů na 360 dní je předpokládané APR 6%, což v porovnání s ostatními projekty není žádná sláva.

„Můj názor je jednoznačný, hra prosperuje, tým se snaží všechny své a hráčské představy splnit. Českých her není mnoho, ale známe mnoho velkých titulů jako je slavná Mafie, Polda nebo Kingdome come. Proto vím, že Češi se nevzdávají a dokončí to, co začali.“

autor: Lukáš Laurinc

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář