Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Eminem a Snoop Dogg zahrají píseň inspirovanou NFT

Yuga Labs, společnost stojící za špičkovou NFT sérií Bored Ape Yacht Club, se spojila s rapovými legendami Marshalem „Eminem“ Mathersem a Calvinem „Snoop Doggem“ Cordozarem. Jaký je účel této překvapivé spolupráce?

Eminem a Snoop Dogg zahrají píseň inspirovanou NFT

Yuga Labs, společnost stojící za špičkovou NFT sérií Bored Ape Yacht Club, se spojila s rapovými legendami Marshalem „Eminem“ Mathersem a Calvinem „Snoop Doggem“ Cordozarem. Jaký je účel této překvapivé spolupráce?

Rap a NFT

Spolupráce se týká vystoupení, které se uskuteční 28. srpna na předávání cen MTV Video Music Awards (VMA). Eminem a Snoop Dogg vystoupí se svou společnou skladbou „From the D 2 The LBC“. Jde o historický moment, protože půjde o první vystoupení obou rapperů na této akci po několika letech a první show v historii VMA inspirovanou metaverzem.

„Jsme nadšeni, že můžeme zažít vystoupení Eminema a Snoop Dogga během VMA“ – řekli organizátoři.

Eminem vystoupí na této akci po 12 letech. Naposledy vystoupil s písněmi „Not Afraid“ a „Love the Way You Lie“ v roce 2010. Je také druhým nejvíce nominovaným umělcem v historii VMA, po Madonně. Nedávno vydal své druhé album největších hitů Curtain Call 2.

Snoop Dogg vystoupí na akci po 17 letech. Naposledy se mu to podařilo s projektem Diddy and the Notorious BIG v roce 2005.

Oba hudebníci jsou velmi aktivní v odvětví kryptoměn. Snoop Dogg je známý tím, že investuje do NFT. Vydal také svoji sbírku více než 10 000 jedinečných avatarů ze světa metaverza s názvem The Doggies. Umělec byl přímo zapojen do procesu návrhu a vývoje těchto NFT, se kterými lze obchodovat na populárním digitálním trhu OpenSea.

Je třeba připomenout, že Eminem nedávno spolupracoval se Snoop Doggem právě na tvorbě hudby k písni „From The D 2 The LBC“. Videoklip k ní obsahuje prvky související s Bored Ape Yacht Club.

Předmětný klip je z velké části animovaný a právě v této „kreslené“ části jsou oba rappeři znázorněni jako opice z Bored Ape Yacht Club. Eminem je „převlečený“ za kocovinu NFT, kterou si osobně koupil.

Rappeři měli mezi sebou dlouho konflikt a teprve nedávno se usmířili. Oba se také objevili na zápase Super Bowlu v roce 2022.

zdroje: blockchin.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář