Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

NFT Album od Muse se stalo ve Velké Británii hitem

Kapela Muse se právě zapsala do hudebních dějin. Všechno kvůli „Will Of The People“. Toto je první hudební album v historii, které se distribuuje v technologii NFT, a zároveň se stalo číslem jedna ve Spojeném království.

NFT album od Muse se stalo ve Velké Británii hitem

Kapela Muse se právě zapsala do hudebních dějin. Všechno kvůli „Will Of The People“. Toto je první hudební album v historii, které se distribuuje v technologii NFT, a zároveň se stalo číslem jedna ve Spojeném království.

Muse a NFT

Limitovaná edice „Digital Pressing“ „Will Of The People“ byla vytvořena ve spolupráci s Warner Music UK a Serenade, hudebním trhem šetrným k životnímu prostředí Webu 3.0. Je to také vůbec první NFT album, které se dostalo na první místo britského žebříčku.

Kromě toho má NFT Muse omezenou nabídku. Z alba v tomto formátu vzniklo jen 1000 digitálních kopií. K nahrávkám přibyl obal v podobě grafického souboru ve vysokém rozlišení. Tým to celé digitálně podepsal, čímž se zdůraznila autenticita souborů.

Martin Talbot, generální ředitel společnosti Official Charts Company, již popsal NFT jako „vzrušující nový formát“ a řekl, že věří, že tokeny budou hrát důležitou roli v hudebním průmyslu a budou v žebříčcích ještě mnoho let.

Sedmý bestseller Muse

Pro Muse, tříčlennou devonskou kapelu, kterou tvoří zpěvák Matt Bellamy, baskytarista Chris Wolstenholme a bubeník Dominic Howard je to další velký kariérní úspěch. Skupina umístila v britských hitparádách již své sedmé album.

Will Of The People se prodává skvěle. Jedná se o deváté studiové vydání kapely, které vyšlo 26. srpna 2022 ve vydavatelstvích Warner Records a Helium-3. Úspěch disku je překvapivý, protože stylisticky je místy dost eklektický. Někteří kritici také zdůrazňují inspiraci Queen.

Muse se nyní může řadit mezi skupiny jako The Killers a The Prodigy, které se mohou pochlubit také sedmi alby, která se dostala na první příčky hitparád.

Nové album propaguje mimo jiné singl „Won’t Stand Down“ vydaný 13. ledna 2022, který naznačil návrat kapely k tvrdšímu hraní. Muse také vydali singl s názvem „Compliance“ . Videoklip k písni byl inspirován filmem „Looper – Time Loop“ a byl natočen v Polsku.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář