Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Společnost Hive a sloučení Etherea

Společnost Hive, která se zabývá těžbou kryptoměn, získává svůj podíl na inovacích a produktivitě díky dlouho očekávanému sloučení Etherea.

Společnost Hive a sloučení Etherea

Společnost Hive, která se zabývá těžbou kryptoměn, získává svůj podíl na inovacích a produktivitě díky dlouho očekávanému sloučení Etherea.

Společnost Hive oznámila, že ji těžba Etherea přinesla až čtyřikrát vyšší výnosy přepočtených na megawatt než těžba Bitcoinu.

Dlouho očekávaný přechod Etherea na Proof of Stake přiměl poskytovatele i těžaře, aby se přizpůsobili a zlepšili, toto se týká i Hive Blockchainu. Tato společnost již delší dobu pracuje na nahrazení své těžby Etherea jinými měnami.

Kanadská těžební společnost plánovala využít pro těžbu své grafické procesory (GPU) a měla v plánu zavést systém ještě před dlouho očekávaným přechodem na PoS. Poslední aktualizace ze strany společnosti Hive přišla nedávno.

Přechod na Ethereum PoS se očekává v polovině září. Hive zahájil beta testování těžby měny pomocí GPU. Díky těžbě mincí pomocí GPU se očekává, že se kapacita Etherea zvýší. A pod pojmem rightsizing se rozumí přibližně 6,5 terahashe za sekundu.

„Nadcházející Ethereum Merge slibuje prostředí, ve kterém budou těžaři využívající GPU profitovat, budou-li efektivně hospodařit se svými zdroji a udržovat své náklady na energii na minimu.“, uvedla společnost.

Švédské těžební středisko společnosti Hive je známé jako jedno z největších těžebních středisek Etherea na světě a jeho cena energie je stanovena přibližně na 0,03 amerických dolarů za kilowatthodinu.

Firma se domnívá, že je na sloučení s novým Ethereem velmi dobře připravena a vybavena.

Také, jak již společnost Hive oznámila, její těžební aktivity v oblasti Etherea přinesly až čtyřikrát vyšší výnosy na megawatt než těžba Bitcoinu.

Hive svůj vytěžený Ether prodával za účelem shromáždit kapitál na rozšíření těžby Bitcoinu. Zásoby BTC na konci srpna dosáhly celkové výše 3 258 BTC.

Za poslední měsíc Hive vytěžil každý den více než 9 BTC, a to navzdory masivnímu poklesu cen bitcoinů v posledních měsících. Hive je jednou z mála těžařských společností, která si během medvědího trhu své vytěžené BTC drží.

Celý Web 3.0 čekal na přechod Etherea z Proof of Work na Proof of Stake a zpráva od Hive přišla jen pár týdnů před očekávaným přechodem. V úterý 6. září 2022 byl také zveřejněn upgrade Etherea Bellatrix, který byl spuštěn na řetězci Beacon, a to znamená další posun k přechodu Etherea na PoS.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář