Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Stella Fantasy: Novinky z AMA a předprodej NFT

V úterý 13. září proběhl AMA stream na Stella Fantasy kanále ve spolupráci s GuilFi.

Stella Fantasy: Novinky z AMA a předprodej NFT

V úterý 13. září proběhl AMA stream na Stella Fantasy kanále ve spolupráci s GuilFi.

Novinky z AMA

Stream byl sice nahrán, ale Stella Fantasy ho uzavřel pro veřejnost a zatím není jisté zda ho ještě zveřejní. V AMA jsme byli seznámeni se spuštěním hry, a tak jsme jako první mohli spatřit úvodní video do hry po účastnících Korean Blockchain weeku. Jak už bylo možné vidět z demo videí, hra vypadá naprosto fantasticky. Musíme poděkovat skvělému týmu Ring Games, který zodpověděl všechny naše otázky, jimiž hlavním úkolem je odlišnost od Genshin Impact. Rozdíl mezi Stella Fantasy a Genshin Impact je hlavně gameplay. Mezitím co Genshin Impact se zaměřuje na prozkoumávání otevřeného světa, Stella Fantasy se zaměřuje na týmovou spolupráci mezi vlastněnými postavami. Na konci září vyjde beta verze pro držitele NFT postav a v polovině listopadu se můžeme těšit na oficiální vydání hry.

Předprodej

14. září v 7 hodin ráno SEČ začal uzavřený předprodej Stella Boxů, ve kterých hráči najdou NFT postavy. 15.9. se předprodej otevřel veřejnosti, ale zásoba byla omezená a Stella Boxy za 0.75 BNB se vyprodaly během 20 minut. Na veřejný prodej by mělo zbýt okolo 200 Stella Boxu z 500, neboť kupující má limit pouze na jeden z těchto boxů a lidí ve Whitelistu je okolo 300. Nejdražší verze Stella Boxu stojí 6.25 BNB a můžete v nich najít limitovanou edici postav Summer Ash a Summer Chloe, které po předprodeji nebude možné získat. V dalším Stella Box za 0.75 BNB máte 1% šanci získat limitovanou Summer edici postav a nejlevnější za 0.25 BNB, kde už nemáte šanci získat limitovanou Summer edici postav.

Stella Fantasy na Binance Blockchain Week!

14. září v Paříži začala událost Binance Blockchain Week. Stella Fantasy byla vybrána jako jediná Web 3.0 hra z pěti projektů.

zdroje: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář