Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Linux umožňuje firmám vytvářet vlastní peněženky

Globální nezisková organizace Linux Foundation, plánuje poskytnout inovativní řešení prostřednictvím založení nadace OpenWallet Foundation, které umožní přístup k open source technologiím v rámci blockchainového průmyslu.

Linux umožňuje firmám vytvářet vlastní peněženky

Globální nezisková organizace Linux Foundation, plánuje poskytnout inovativní řešení prostřednictvím založení nadace OpenWallet Foundation, které umožní přístup k open source technologiím v rámci blockchainového průmyslu.

Nadace OpenWallet Foundation je vytvořena pro kolektivní využití mezi společnostmi z oblasti technologií a veřejným sektorem, jakož i pro využití zainteresovaných stran v oblasti blockchainu. Jejím cílem je umožnit vývoj a používání digitálních peněženek v rámci různých ekosystémů díky open-source infrastruktuře, kterou přináší.

Software dokáže monitorovat digitální aktiva, stejně jako je odesílat, přijímat a ukládat.

Podle prohlášení společnosti Linux, je účelem OWF fungovat jako open source engine, který pomůže komukoli s technickými znalostmi, vytvořit bezpečné, soukromé a zabezpečené peněženky, které jsou vhodné pro provoz v rámci různých ekosystémů.

Výkonný ředitel společnosti Linux Foundation Jim Zemlin sdělil:

„Jsme přesvědčeni, že digitální peněženky sehrají v digitálním světě zásadní roli. Open source je klíčem k interoperabilitě a bezpečnosti. Jsme rádi, že můžeme OpenWallet Foundation přijmout a těší nás její potenciál.“

Člen nadace David Treat ze společnosti Accenture prohlásil:

„Univerzální infrastruktura digitální peněženky umožní přenášet tokenizovanou identitu, peníze a předměty z místa na místo v digitálním světě. Přichází masivní změna obchodního modelu a zvítězí ten podnik, který získá důvěru a umožní přímý přístup k údajům uloženým v našich peněženkách, aby mohl vytvářet mnohem lepší digitální služby.“

Další známé společnosti jako CVS Health, The Open Identity Exchange, Okta, OpenID Foundation, Ping Identity, Polypoly, Procivis AG, Transmute a Trust Over IP Foundation oznámily, že svým inovativním rozhodnutím podporují Linux.

zdroj: cointelegraph.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář