Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky ve hře Tank Battle

Tank battle (Tankové bitvy) je strategická hra, v níž mohou uživatelé kooperovat se spoluhráči v PvE módu nebo bojovat o odměny v PvP módu.

Novinky ve hře Tank Battle

Tank battle (Tankové bitvy) je strategická hra, v níž mohou uživatelé kooperovat se spoluhráči v PvE módu nebo bojovat o odměny v PvP módu.

Tank Battle je hra ve zcela novém stylu s různými herními módy. Uživatel nebude ve hře úspěšný, pokud bude hrát samostatně. Pro hráče je tedy výhodné oslovit své přátele, aby se připojili k jejich bitvám o hodnotné odměny. Strategické a týmové myšlení mezi hráči je klíčem k získání cenných zdrojů, vylepšování svých tanků a vytvoření neporazitelné jednotky, jež bude dobývat světy. Celou analýzy hry najdete zde.


Oznámení o programu Tank Battle Flutter

STAKUJTE TBL A ZÍSKEJTE NFT

V rámci programu jsou k dispozici 2 pooly se 7 a 3denní uzamykací lhůtou a účastníci mají šanci vyhrát tank NFT buď kategorie Legend, Mythic nebo Epic. V zásadě platí, že čím více $TBL je vsazeno, tím větší je šance na výhru. Účastníkům, kteří nevyhrají NFT, budou vráceny vklady.


Režim PVP Season 1 byl spuštěn 13. června 2022.

Hráči budou vyzývat své soupeře a každý den se budou střídat v boji se svými protivníky. Od hráčů se bude očekávat resetování náhodných protivníků a používání svých gemů k vítězství v bitvě. Vítězové bitev budou odměněni truhlou s medailemi „Medal Chest” (která umožní hráči zakoupit předměty, jako jsou kameny dovedností, pokud jsou v obchodě PvP k dispozici, aby posílili dovednosti svých tanků), zlatem (které se používá k nákupu garážových slotů pro obnovení výdrže tanku), drahokamy (které pomáhají hráčům při výrobě NFT) a bonusovými odměnami v BUSD/$TBL, které se mohou v různých ročních obdobích měnit.


PvP shop

V připravovaném obchodě PvP bude k dispozici vybavení pro vylepšení tanků:

✔️Skill stone

✔️Exp Booster

✔️Skill Ticket

✔️Land Fragment (úlomek země)

✔️Speaker

 

Nové tanky

Bylo vydáno 6 nových NFT tanků se specifickými a jedinečnými dovednostmi. Těmito tanky jsou: Aristodemus, Mamut, Reaper (Smrťák), Volcano (Sopka), Athena a Hellhound (Pekelný pes).

Podrobné informace týkající se tanků si můžete přečíst zde.

Tanky lze zakoupit na marketplace projektu.


Zavedení funkce „Tank Fusion“

Díky funkci fúze mohou uživatelé spojit dva tanky stejné vzácnosti a typu, přičemž oba dva tanky musí dosáhnout svého maximálního limitu pro farming. Kombinací tanků vznikne podobný tank s vynulovaným farming limitem a zvýšeným počtem hvězdiček. Funkce zatím nebyla vydána, ale bylo oznámeno, že bude brzy spuštěna.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář