Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

World Eternal Online: Novinky z Alfa-testu a Alfa-test sezóny

Jedná se o sandboxovou hru, která nabízí různé typy aktivit, jako jsou PvE nájezdy, boje mezi frakcemi a ovládání území.

World Eternal Online: Novinky z Alfa-testu a Alfa-test sezóny

Jedná se o sandboxovou hru, která nabízí různé typy aktivit, jako jsou PvE nájezdy, boje mezi frakcemi a ovládání území.

Hráči ovládají jednu postavu s rozhraním ve stylu MOBA. Pokud jste hráli hry jako League of Legends nebo Dota, budete se cítit jako doma. Ocitnete se však v obrovském MMO světě s dalšími tisíci hráči. Jak budou hráči prozkoumávat svět, čekají na ně nestvůry, suroviny, dungeony, města jimi vytvořená a eventy, které mění svět. Budete moci narazit na bossy, kteří se potulují světem a přidat se k těm, co na ně útočí. Hráči se budou také moci přidat k nějaké guildě, nebo si založit svojí, postavit si někde sídlo a dobývat území konkurenčních guild.

Celou analýzu projektu si můžete přečíst zde.


Hlášení od vývojářů
Byla rozeslána první vlna pozvánek do alfa verze hry World Eternal Online. Na seznam pozvaných se vývojářům podařilo dostat několik šťastlivců, kteří se velmi ochotně podělili o svá hlášení bugů. World of Eternal Online je nyní updatován a týdenní pozvánky se registrovaným hráčům stále rozesílají.

Sezóny

Vývojáři hry představili koncept sezón alfa verze, kde budou odměňováni nejaktivnější hráče ve hře. Sezóna začíná s novou sadou postav a zdrojů, s nimiž mohou hráči začít své dobrodružství. Poté budou zařazeni do žebříčku podle své celkové síly. Aby hráči zvýšili svou celkovou sílu, mohou zvyšovat úroveň své sbírky postav a vybavovat se vylepšeným vybavením. K dispozici budou také sezónní žebříčky, které jsou věnovány různým hodnostem.

Současně se hra nachází v sezóně 0 a brzy má být dokončená. Všichni hráči budou odměňováni na základě jejich celkového výkonu.

Názor analytika

„Je skvělé vidět, že hra se s vývojem posouvá dál a má už svůj player-base. Vzhledem k tomu, že si našli i své hardcore hráče znamená, že hra lidi baví a má šanci prožít dlouhá léta.“

zdroj: medium.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář