Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Jak udělat GameFi více populární?

Podle mnoha hráčů v herním průmyslu se projekty GameFi většinou zaměřují na NFT a funkce Play-2-Earn více než na skutečné herní zážitky. Blockchainové hry by měly směřovat k cíli, který splní očekávání uživatelů.

Jak udělat GameFi více populární?

Podle mnoha hráčů v herním průmyslu se projekty GameFi většinou zaměřují na NFT a funkce Play-2-Earn více než na skutečné herní zážitky. Blockchainové hry by měly směřovat k cíli, který splní očekávání uživatelů.

Během Asia Crypto Week, výkonný ředitel Asijské blockchainové herní aliance (ABGA), Kevin Shao, také obhajoval stejné vize a uvedl, že to je hlavní důvod, který brání masovému přijetí GameFi. Asijská blockchainová herní aliance (ABGA) byla založena 25. listopadu 2021 v Singapuru pod záštitou předních institucí herního průmyslu.

Kevin Shao sice uznává, že tyto hry jsou zábavné, ale přesto se domnívá, že je třeba najít nějaký zlatý střed, který by umožnil větší zaměření na hráče a poskytl herní možnosti širšímu spektru publika. Podle něj musí vývojáři najít nové způsoby, jak přizpůsobit mainstreamové herní prvky blockchainovým hrám, aby GameFi umožnila oslovit širší davy.

Shao také uvedl příklady několika projektů, které by podle něj mohly být inspirací. Příkladem jsou hry IlluviumPhantom Galaxies nebo Big Time.

Shao prohlásil, že tyto projekty mají za sebou silné týmy a jsou podporovány významnými investory. To jim může dát prostor vytvořit něco zcela inovativního a mohlo by to změnit pravidla hry v odvětví GameFi.

Illuvium je NFT hra s automatickými bojovými arénami postavená na síti Ethereum.
Phantom Galaxies je akční vesmírná střílečka s otevřeným světem a napínavými sci-fi dobrodružstvími.

Big Time je Free-2-Play akční RPG hra pro více hráčů. Hra kombinuje rychlé akční souboje a dobrodružství v čase a prostoru.

zdroj: cointelegraph.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář