Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Splinterlands aktuality

Splinterlands je digitální sběratelská hra založená na blockchainu Hive. Podobně jako u Axii si vytváříte sbírku karet, jež mají různé schopnosti a statistiky. Bojujete proti ostatním hráčům či počítači (PvP a PvE). Celou analýzu projektu naleznete zde.

Splinterlands aktuality

Splinterlands je digitální sběratelská hra založená na blockchainu Hive. Podobně jako u Axii si vytváříte sbírku karet, jež mají různé schopnosti a statistiky. Bojujete proti ostatním hráčům či počítači (PvP a PvE). Celou analýzu projektu naleznete zde.

Splinterlands informovala své hráče o některých aktualizacích týkajících se systému odměn a možností nároku na pozemek. Plánují se další vylepšení a updaty.

Aktualizace systému odměn

Pouze malé procento odměn se získává v přímých bitvách, ale to nestačí na počet hráčů v moderních formátech. Řešením je dostávat procenta z fondu SPS přímo v bitvě. Počet SPS bude činit 7,5 miliardy měsíčně s malým poklesem každý měsíc. Jak se bude zvyšovat jejich cena, budou se zvyšovat i udělované odměny. S přibývajícím počtem hráčů se může částka na hráče snižovat nebo vyrovnávat.

Splinterlands změnil systém odměn tak, že hráči již nebudou tisknout DEC ani získávat DEC. Pokud se tedy zvýší dolarová hodnota SPS, počet tokenů se nezmění, ale dolarová hodnota ano. Od té doby se rozdá téměř milion dolarů měsíčně.

Dále bude implementován interní řídicí panel, který bude zobrazovat datové kanály v reálném čase, grafy a diagramy pro zobrazení distribuovaných karet a odměn DEC.

Jak mohou hráči získat pozemky?

V první fázi si hráči budou moci vyměnit získané tokeny a získat tak nárok na pozemek. Počet pozemků bude rovněž záviset na hodnotě tokenů. Například pokud má hráč token Trux, tak za jeden token Trux získá 100 tzv. pozemkových listin. Počet pozemků, zdroje, vzácnost atd. budou určeny v první fázi, jejíž vydání je plánováno na konec roku 2022.

Pozemky budou také souviset s kartami, nejen s tokeny. Pozemky jsou navrženy tak, aby svým držitelům přinášely další hodnotu za držení vzácnějších karet. Starší a vzácnější pozemky budou cennější.

Tým také zmínil, že validátoři budou mít otevřený zdrojový kód a hráči je budou moci používat ve 4. čtvrtletí roku 2022.

Plánuje se také přizpůsobení karet nestvůr pro bitvy s vyšším počtem many, protože bitvy s manou jsou častější. Tím dojde k vydání vyvolávačů, jejichž cena se bude blížit dvojciferným číslům, a hráči budou mít na výběr z 99 manových bitev.

Splinterlands TV

Manažer Splinterlands TV Rondon vysvětlil, že cílem jejich kampaně je ovládnout Twitch. Dále vysvětlil, že plánují přimět lidi, aby se na TV Splinterlands dívali a zapojili se.

„Je to způsob, jak dát lidem vědět, že Twitch je skvělé místo pro reklamu vlastní hry. Většina společností to už ví, ale nikdo jiný nedělá to, co děláme my. My na našem kanálu poskytujeme nepřetržitý obsah, takže si myslím, že máme velkou šanci uspět.“

Splinterlands TV má zatím téměř 1700 sledujících a celkem 8000 unikátních diváků, přičemž se Splinterlands TV věnovalo 1,94 milionu minut. Webové stránky byly v posledních dvou týdnech kompletně přepracovány a cílem týmu je začít brát věci trochu vážněji.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář