Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Big Time novinky

Big Time je akční RPG hra pro více hráčů, ve které se s přáteli vydáváte na dobrodružnou výpravu napříč časem a prostorem. Hra se hraje z pohledu třetí osoby.

Big Time novinky

Big Time je akční RPG hra pro více hráčů, ve které se s přáteli vydáváte na dobrodružnou výpravu napříč časem a prostorem. Hra se hraje z pohledu třetí osoby.

Od zveřejnění naší analýzy na stránkách Charlie Gaming uplynul již nějaký ten měsíc. Tým Big Time mezitím neustále sdílel herní tipy a videa ze svých účtů na sociálních sítích.

Zejména na Twitchi a Youtube tým vytváří a sdílí užitečný obsah pro nové hráče, aby se dozvěděli více o hraní hry.

Aktualizace herních mechanismů a řada podrobných aspektů, které jsou popsány níže, svědčí o neustálé snaze týmu projekt zlepšovat.

Kromě toho se pravidelně konají AMA sezení a podcasty, často ve spolupráci s různými projekty, jako je zpravodajský projekt NFTInsider nebo WarPark Game. 

Za zmínku také stojí, že v době psaní tohoto článku dosáhl Discord BigTime 400 000 členů a jejich twitter 250 000 sledujících.

Nejzajímavější aktualizace:

Tým vydává opravné aktualizace, které obsahují řadu novinek týkajících se AI, hratelnosti, animací a dalších prvků.

7. června 2022 byl spuštěn early access pro držitele Jade PASS NFT.

Dne 11. června 2022 bylo spuštěno fórum, které hráčům a držitelům NFT umožňuje zapojit se do komunity a zanechat zpětnou vazbu, stejně jako přístup k okamžitým aktualizacím o hře

Služba Ruby Early Access byla spuštěna 14. července 2022. Se spuštěním Ruby Early Access bylo také uvedeno mnoho nových funkcí a změn, například byla aktualizována a vylepšena řada animací.

Dne 26. srpna 2022 byl zahájen turnaj Time and Attack, do kterého se zapojilo 32 týmů a vítězný tým získal cenu 10 000 dolarů. Turnaj probíhal 2 dny živě na Twitchi.

Změny v gameplay:

Bylo zavedeno několik nových typů úkolů, které nabízejí různé mise, jež mohou hráči plnit během dobrodružství v dungeonech.

Aktualizovány a vylepšeny různé útoky Dual Wield, takže obě zbraně budou během útoku správně způsobovat poškození.

Do hry byly přidány překlady pro různé jazyky, například němčinu, angličtinu, španělštinu, francouzštinu, italštinu, korejštinu a čínštinu.

To je jen několik aktualizací týkajících se gameplaye, na které jsme chtěli upozornit. Zbytek aktualizací týkajících se opravy chyb, uživatelského rozhraní, umění, hratelnosti, AI, levelů a další najdete zde v anglickém originále

Big Time nezahálí a nadále uzavírá nová partnerství, za zmínku stojí Open Loot, díky němuž se podařilo prodat více než 100 000 NFT a navýšit komunitu na herním Discordu. Dalšími novými partnery jsou například MetaMirror nebo hispánská herní guilda Sura Gaming.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář