Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Projekt SolChicks přináší další novinky

Herní projekt postavený na Solana Blockchain, ve kterém hrdinové (kuřata) pomocí PVP a Play-2-Earn získávají různé odměny. Pojďme se podívat, jak se tento projekt vyvíjí.

Projekt SolChicks přináší další novinky

Herní projekt postavený na Solana Blockchain, ve kterém hrdinové (kuřata) pomocí PVP a Play-2-Earn získávají různé odměny. Pojďme se podívat, jak se tento projekt vyvíjí.

Začátkem června 2022 byl spuštěn breeding (chov) NFT, který se bude podílet na celkové nabídce NFT. 

 

Systém SolChicks scholarship byl spuštěn podle plánu v polovině června 2022. Systém přináší možnost pronájmu NFT, která umožňuje držitelům pronajímat své NFT ostatním hráčům, aby si mohli zahrát minihru Dungeon Escape. Brzy bude možné si s pronajatými NFT hrát také plnou verzi hry.

Stipendisté (scholars) a původní držitel NFT se budou dělit o dohodnutý poměr odměn, které ve hře získají. Cílem této novinky je vytvořit pasivní příjem pro držitele NFT a také další motivaci k držení NFT. 

Programem scholarship se SolChicks snaží zjednodušit vstup do hry pro nové uživatele a umožnit investiční výnosy pro sběratele NFT SolChicks.

Na webových stránkách projektu byla spuštěna sekce Průvodce hrou, která obsahuje podrobné informace o mnoha aspektech hraní, včetně; ovládání, herních režimů, systému dovedností, systému krmení, zbraní a mnoha dalších. Průvodce lze zobrazit v sekci Hra, která se nachází na oficiální webové stránce projektu.

 

Implementace dynamického systému NFT:

Díky dynamickému systému SolChicks NFT mohou hráči připisovat všechny vlastnosti a postup NFT k SolChick NFT, převádět zbraně a vybavení mezi herním účtem SolChicks a peněženkou Solana a ukládat herní měnu na herní účet SolChicks.

Brzy se plánuje vydání beta verze hry a tým zveřejnil některé části hry v průběhu jejího vývoje. Během několika týdnů se plánuje také vydání uzavřené betaverze hry, která umožní držitelům NFT poskytnout zpětnou vazbu.

Na Discordu proběhlo AMA sezení za účasti generálního ředitele Marka Aubreyho a hlavního vývojáře Juna Leeho. Tým oznámil svůj pokrok ohledně betaverze a uvedl, že režim PvE pro první 3 kapitoly byl dokončen. Tým také uvedl, že pracuje na dokončení aktualizací a strategií pro bojové hry. Do hry byla také přidána nová NPC, tajemný obchodník a náhodné boxy se vzácnými zbraněmi a vybavením.

Toto jsou novinky z projektu z období červen – září. Jelikož byl projekt zasažen probíhajícím bear marketem, chystají se v něm velké změny, o kterých vás samozřejmě budeme informovat.

zdroj: whitepaper.solchicks.io, solchicks.medium.com, AMA

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář