Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Recenze Tap Fantasy

Tap Fantasy je Free-2-Play multi-chainový MMORPG metaverse projekt dostupný na PC, iOS, Android a platformě Facebook Gaming. Hra je již v hratelné formě a může si jí každý zahrát.

Recenze Tap Fantasy

Tap Fantasy je Free-2-Play multi-chainový MMORPG metaverse projekt dostupný na PC, iOS, Android a platformě Facebook Gaming. Hra je již v hratelné formě a může si jí každý zahrát.

Grafika

Hra nedisponuje příliš dobrou 3D grafikou. Někdo by mohl říci, že grafika této hry je až nekoukatelná. Ale všechny obrázky postav ve hře jsou na druhou stranu (dle mého) velmi pěkné. Ve hře najdete spoustu útokových efektů, které mi však přišly docela nevýrazné. Hru jsem hrál na iPadu, a zde bylo vidět, že hra byla dělaná hlavně pro mobily a vývojáři se nijak nestarali o rozlišení pro ostatní zařízení.

Příběh

Abych byl upřímný, Tap Fantasy se zřejmě ani nesnaží o to, aby měla nějaký poutavý příběh. Při hraní jsem vždy raději přeskakoval všechny konverzace. Fakt, že hra používá lámanou angličtinu a tvůrci se absolutně nestarají o gramatiku, tomu také úplně nepomáhá.

Boj a herní mechanika

Boj v této hře funguje velmi jednoduše. Postavy automaticky útočí a po hráči se tedy nechce nic jiného, než aby postavy neustále vylepšoval. V některých soubojích vyskočí varování silného útoku, a tak hráč musí kliknout mimo červeně vyznačené kolo, aby se útoku vyhnul. Každý souboj začne tak, že v herním světě najdete nějakou příšeru nebo bosse, na kterého kliknete. Poté se zobrazí předměty, které lze získat z boje a kolik energie bude boj stát. Každý hráč má 30 bodů energie a 1 bod energie se čerpá půl hodiny, takže opravdu nelze dělat dlouhá sezení. V případě, že boj prohrajete, nespotřebujete energii.

Itemy

Je velmi snadné získávat herní itemy (předměty). Některé příšery se i znovu spawnují a tak poskytují pořád stejné předměty dokola. Získané předměty je možné i prodat na herním marketplace a překvapilo mě, jak rychlé a jednoduché to je.

Názor analytika

Dle mého názoru je Tap Fantasy velmi solidní hra, ale neuspokojí hráče, kteří hledají hru na další sezení a pořádný adrenalin. Z tohoto důvodu není hra pro mě, a tak ani neplánuji v ní pokračovat.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář