Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Basketbalista Scottie Pippen vydává své NFT

Basketbalista Scottie Pippen, který v 90. letech vyhrál s Chicago Bulls šest mistrovských titulů v NBA, má své NFT, které připomíná grafiku spojenou s ikonickou sérií CryptoPunks.

Basketbalista Scottie Pippen vydává své NFT

Basketbalista Scottie Pippen, který v 90. letech vyhrál s Chicago Bulls šest mistrovských titulů v NBA, má své NFT, které připomíná grafiku spojenou s ikonickou sérií CryptoPunks.

Scottie Pippen a NFT

Scottie Pippen obdržel personalizované NFT, které funguje na základě arbitráže. Sportovec zveřejnil svou fotografii na Twitteru v tričku s číslem 33, vedle kterého byl přidán avatar NFT. Token byl vytvořen prostřednictvím platformy Smolverse.

Basketbalista dodal, že je připraven otestovat novou generaci produktů NFT.

Grafika NFT připomíná obrázky z kolekce CryptoPunks, které byly prodejními hity v roce 2021.

Scotty Maurice Pippen, lépe známý jako Scottie Pippen, je americký basketbalista, šestinásobný šampion Národní Basketbalové Asociace.

Smolverse používá Arbitrum, dnešní nejdůležitější řešení pro škálování druhé vrstvy Etherea, k vytvoření NFT. V květnu vytvořil NFT Mario Götze, vítěz mistrovství světa ve fotbale 2014.

Svou kolekci NFT provětral také boxer Mike Tyson. Kolekce se objevila v systému Ex Populus Trading Card System (XPTCS), který je založen na síti Solana. Je také součástí hry Webu 3.0 „Final Form“.

Výplaty v bitcoinech

Do kryptoměn jsou ochotni investovat i sportovci.

Andre Iguodala z Golden State Warriors se po vzoru Lionela Messiho rozhodl například částečně příjmat svůj plat v bitcoinu (BTC). Dělá to prostřednictvím aplikace Jacka Dorseyho – Cash. Jeho spoluhráč Klay Thompson také dostává plat v BTC.

Je také třeba dodat, že navzdory medvědímu trhu se trh NFT nadále rozvíjí. Nedávno gigant sociálních médií – Instagram – oznámil, že v rámci partnerství s Polygonem spustí trh věnovaný obchodování s tímto typem tokenů. To umožní uživatelům vydávat a prodávat tokeny, které vytvořili.

„Tvůrci budou moci brzy vytvářet své vlastní digitální sbírky na Instagramu a prodávat je fanouškům na platformě i mimo ni. Budou mít k dispozici komplexní sadu nástrojů od tvorby (počínaje polygon blockchainem) a prezentace až po prodej. Lidé mohou jednoduše podpořit své oblíbené tvůrce nákupem digitálních sbírek přímo z Instagramu,“ bylo napsáno ve sdělení o partnerství s Polygonem.

zdroj:  oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář