Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Ve hře DeFi Land jsou uzamčeny tokeny v hodnotě 175 milionů USD

DeFi Land je jedinečná multi-chainová hra s možností farmaření, vytvořená za účelem zpestření všech aspektů decentralizovaných financí.

Ve hře DeFi Land jsou uzamčeny tokeny v hodnotě 175 milionů USD

DeFi Land je jedinečná multi-chainová hra s možností farmaření, vytvořená za účelem zpestření všech aspektů decentralizovaných financí.

Staking

Za prvních 10 dní od spuštění stakingu přilákal DeFi Land přes 3300 uživatelů a zastakovány byly tokeny v hodnotě 175 milionů USD. Doba stakingu preferovaná uživateli byla 21 týdnů. Tým vývojářů musel zavést tzv. LP (Liquidity Provider) staking a během tohoto rozhodnutí byly všechny prostředky převedeny z Raydium na platformu DeFi Land. To zajistí rovnost mezi poskytovateli likvidity a stakery, pokud jde o jejich bonusy (NFT, prodej půdy atd.).

DeFi Land seeds

V lednu 2022 bylo vydáno 7500 DeFi Land Seeds a 9. února bylo těchto 7500 NFT semen uvolněno k prodeji za 2 SOL. Ihned po koupi bylo potřeba tato semena „zalévat“ pomocí herního tokenu $DFL po dobu 30 dnů. Každý, kdo se o semena staral, měl možnost získat 1 až 4 užitná NFT generace 0, jež budou v samotné hře sloužit k různým aktivitám a exkluzivním výhodám. V rámci celé akce bylo vysazeno celkem 6 341 semen a spáleno téměř 20 milionů $DFL tokenů s tím, že hráčům bylo rozdáno přibližně 22 000 NFT.

Před samotným vydáním hry je možné tato NFT zakoupit na Magic Eden, Solanart a Fractal. Každé z těchto NFT má jedinečné atributy a odemyká herní a výdělečné mechanismy pro konkrétní činnost.

MoonPay

Jedná se o FinTech společnost, která pomáhá provádět krypto transakce za pomoci standardních platebních metod, jako jsou bankovní převody nebo platby kartou. DeFi Land je první projekt v síti Solana, který tuto metodu integroval do své platformy.

Hráčům je tak umožněno snadněji vyměnit klasické peníze (fiat) za token SOL a ten následně za herní měnu $DFL nebo $GOLDY.

Solana Space shop

V Miami se nachází kamenný obchod Solana Space. Zde měli návštěvníci možnost vyhrát 100 tokenů $DFL, pokud správně odpověděli na kvízovou otázku ze hry DeFi Land. Dále zde mají návštěvníci možnost zakoupit předměty s tématikou hry, a to nejen DeFi Land.

Stránky obchodu naleznete zde.

zdroj: solanaspaces.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář