Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

DC Comics vydává další NFT komiks

A máme tu další limitovanou edici digitálních sběratelských titulů od DC Comics. Jde o cenově dostupný sběratelský předmět, vycházející z Dark Nights: Death Metal #1 a je k dispozici na NFT marketplace DC Collectible Comics (DC3).

DC Comics vydává další NFT komiks

A máme tu další limitovanou edici digitálních sběratelských titulů od DC Comics. Jde o cenově dostupný sběratelský předmět, vycházející z Dark Nights: Death Metal #1 a je k dispozici na NFT marketplace DC Collectible Comics (DC3).

Tyto NFT komiksy jsou k dispozici v pěti raritních verzích obálek, včetně klasického obrázku Batmana hrajícího na hořící elektrickou kytaru. Jelikož jsou tyto výtvory od DC Comics velice oblíbené, a navíc se prodávají za nízkou cenu, budou muset zájemci o část této kolekce jednat rychle, protože zásoby jsou omezené.

DC3 vydal celkem 4 000 kusů těchto NFT komiksů, s cenou 9,99 USD. Na jeden účet je stanoven limit dvou nákupů, aby se tento vzácný kousek dostal k co nejvíce fanouškům.

DC Comics Dark Nights: Death Metal #1 je pokračováním příběhu The Dark Nights: Metal

Dark Night: Death Metal #1 byl vydán v červnu 2020 jako pokračování příběhu The Dark Nights: Metal. Celý příběh začíná tím, že Batman objeví temný multivesmír, který existuje pod tím současným. Autorem celé série je Scott Snyder, jenž započal tento příběh se sedmi zlými verzemi Batmana. Tyto postavy časem posloužily jako inspirace pro výtvarníky k vytvoření nových verzí, s tím, že některé se ukázaly jako velmi populární.

Podobně jako předchozí verze komiksů, tak i Dark Nights: Death Metal #1 vycházel po dobu tří let, než byl ukončen. Nyní je vhodný čas na zvěčnění komiksu pomocí NFT, aby měli fanoušci možnost vlastnit část tohoto zajímavého příběhu.

V říjnu 2022 dalo nakladatelství DC Comics jasně najevo, že má v plánu vydávat cenově dostupná NFT svých populárních komiksů každý týden. Superman #1 byl prvním NFT komiksem, který DC vydalo, s tím že k dispozici bylo pouze 3 000 kusů o 5 úrovních vzácnosti za méně než 10 USD.

zdroj: nftplazas.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář