Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

NFT od Porsche se přiblížilo k 5 milionovému objemu obchodů v USD

Vývojáři NFT známého výrobce sportovních automobilů Porsche, byli nuceni dne 25. ledna zastavit minting tokenů, v důsledku stížností ze strany uživatelů.

NFT od Porsche se přiblížilo k 5 milionovému objemu obchodů v USD

Vývojáři NFT známého výrobce sportovních automobilů Porsche, byli nuceni dne 25. ledna zastavit minting tokenů, v důsledku stížností ze strany uživatelů.

Na základě údajů serveru NFTScan dosáhla kolekce NFT od německého výrobce luxusních a sportovních automobilů Porsche dne 26. ledna celkového objemu obchodů v hodnotě 2 839 etherů (4,5 milionu USD). Sbírka měla v nabídce NFT s minimální cenou 2,74 ETH a s maximální cenou 9,18 ETH, a celkový objem prodejů přesáhl 1 705 kusů.

Původně měla kolekce obsahovat celkem 7 500 NFT, ovšem 25. ledna musela společnost Porsche minting zastavit z důvodů stížností uživatelů, kterým se nelíbila vysoká cena a nedostatečný užitek těchto NFT. Na základě toho byla nabídka snížena na 2 363 kusů. NFT byla původně mintována za cenu 0,911 ETH (cena byla odkazem na legendární Porsche 911) – mnoho uživatelů si však na tuto cenu stěžovalo a požadovalo, aby byla snížena na 0,0911 ETH.

Společnost Porsche pak oznámila, že na základě zpětné vazby od uživatelů, rozšíří výhody pro držitele jejich NFT. Držitelé budou mít možnost podílet se na „budoucnosti Porsche ve Web 3.0 prostředí“, dále ve 2. čtvrtletí 2023 obdrží fyzickou kolekci kapslí, možnost zúčastnit se „zážitků Porsche, které se za peníze nedají koupit“ a v březnu 2023 získají soukromý airdrop. NFT Porsche jsou dílem hamburského designéra a 3D umělce Patricka Vogela a jeho studia Alt/Shift. Lutz Meschke. První představení této kolekce proběhlo na veletrhu Art Basel v Miami na konci roku 2022 a místopředseda představenstva a člen výkonné rady Porsche pro finance a IT, Lutz Meschke, tehdy napsal:

„Tento projekt je dalším krokem naší strategie pro digitalizaci. Dlouhodobě jsme se k tomu zavázali a náš Web 3.0 tým má možnost samostatně vyvíjet inovace i v této oblasti. Vedení inovací ve společnosti Porsche vidí potenciál také v oblasti nákupu, metaverse a dodavatelského řetězce. V úvahu přicházejí také otázky týkající se vozidel a udržitelnosti.“

zdroj: cointelegraph.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář