Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Vývojáři Mines of Dalarnia zveřejnili plány na rok 2023

Vývojáři hry Mines of Dalarnia se podělili o chystané novinky pro první pololetí roku 2023 a zhodnotili předchozí rok.

Vývojáři Mines of Dalarnia zveřejnili plány na rok 2023

Vývojáři hry Mines of Dalarnia se podělili o chystané novinky pro první pololetí roku 2023 a zhodnotili předchozí rok.

V minulém roce se vývojáři zaměřili převážně na přidávání nového obsahu, vylepšení bezpečnostního systému hry a vylepšení herní ekonomiky. Všechny novinky loňského roku vedly k několika eventům, obsahovým režimům, Holosu, vylepšení pozemkové ekonomiky 2.0 a nakonec i aktualizaci 1.1: Deeper Depths.

Do konce roku 2023 se vývojáři chtějí zaměřit na vylepšení počáteční fáze hry, uvedení hry pro více hráčů a rozšíření cílů pro horníky (Miners). Díky lepšímu onboardingu chtějí vývojáři rozšířit svou komunitu a umožnit novým hráčům vyzkoušet si hru zcela zdarma.

V rámci plánů pro rok 2023 byla zveřejněna nová Road Map, která představuje plány na prvních 6 měsíců roku 2023. Vývojáři upozorňují, že některé funkce a termíny se mohou změnit, a ne všechny plány jsou v této Road Map zaneseny. Důvodem zpoždění nebo změny plánů jsou neustále se měnící pravidla a předpisy, jež ovlivňují vývoj. Jedním z příkladů je i mobilní aplikace Mobile Companion, která zatím nebyla vydána. App store vydal nové směrnice, jež přiměly vývojáře přehodnotit vydání této aplikace. Neznamená to, že by byla aplikace zrušena, ale jen odložena, dokud nebudou mít vývojáři jistotu, že jejich aplikace nebude mít problémy s vydáním na App store.

Road Map pro Q1 a Q2 2023

Plány pro druhou polovinu roku budou formovány a upravovány během prvního pololetí na základě poznatků z tohoto období. Cílem je i zlepšení komunikace mezi vývojáři a hráči. Dojde k reorganizaci struktury, aby byli schopni poskytovat informace rychleji, podrobněji a častěji.

Vývojáři dále upozorňují hráče, že všechny změny není možné udělat hned a vše chce svůj čas, ale věří, že s každým dalším čtvrtletím bude hra Mines of Dalarnia zase o trochu lepší.

zdroj: minesofdalarnia.medium.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář