Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Nejoblíbenější hra roku 2022

Vývojáři Splinterlands pokračují ve vylepšování své hry.

Nejoblíbenější hra roku 2022

Vývojáři hry Splinterlands pokračují ve vylepšování své hry.

Investice do KoinosPRO

Splinterlands byla jednou ze společností, která přispěla k vývoji KoinosPRO, což je software umožňující vývojářům snadno tvořit dApps. KoinosGroup oznámila na svém Twitteru uzavření úvodního kola investic, ve kterém bylo vybráno 500 tisíc dolarů a poděkovali Splinterlands a BlockchainFF za jejich přispění.

Tower Defense

Uzavřená beta by měla být k dispozici během pár týdnů a na hráče čeká spousta zábavy. Beta nabídne hráčům všechny hlavní věže, kouzla, bojové mapy, ďábly a široký výběr úrovní, přičemž každá úroveň představuje novou výzvu. Díky speciálním efektům, ručně vytvořeným animacím a podmanivé hudbě (včetně zvukových efektů) působí hra velmi živě. Vývojáři Splinterlands chtějí tímto krokem přilákat nové hráče a na základě jejich zpětné vazby budou po skončení bety analyzovat všechny jejich podněty a pokusí se hru co nejvíce vylepšit.

Odměňovací karty

Vychází 43 nových karet Chaos Legion, přičemž tyto karty zatím není možné prodávat, přesouvat, půjčovat ani pálit dokud nebudou všechny uvolněny do oběhu. 31. ledna byly staré karty nahrazeny novými kartami v truhlách s kořistí (loot chests). Při použití legendárního nebo alchymistického lektvaru, je pravděpodobné, že jedna truhla bude obsahovat mnoho vzácných a zlatých karet.

Změna pravidel v bitvách

Od 24. ledna je nově možné ve zlaté a vyšší lize, stejně jako v turnajích a guild brawls, hrát tři sady pravidel najednou. Až na výjimky je možné kombinovat sady pravidel bez omezení na primární a sekundární. Můžete si tak zkombinovat bitvy Back to Basics, Equal Opportunity a Unprotected. Nově byly také přidány dvě sady pravidel, Going the Distance a Wands Out, které omezují nestvůry na střelbu nebo magii. Díky této aktualizaci je téměř každá karta v některých situacích užitečná, a právě díky tomu jsou i bitvy tak zábavné a svižné.

Přehled za rok 2022 od DappRadar: BGA Games Report

Hra Splinterlands se stala nejoblíbenější hrou roku 2022 díky 235 499 denně aktivním unikátním peněženkám. Toto číslo ukázalo nárůst o 100,77% oproti předchozímu roku. Každý měsíc se ve hře Splinterlands uskutečnilo přes milion transakcí. Ovšem v srpnu, když proběhla změna herní ekonomiky a systému odměn, zaznamenala hra pokles aktivity. Nicméně hra dosáhla za loňský rok důležitých milníků, jako například uzavření partnerství se společností EMP Money a spuštění jejího tokenu EMP, který byl vydán na burze Huobi.

zdroj: dappradar.com, twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář