Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky ve hře Division Network

Division Network je metaverse hra založená na třech hlavních platformách, které jsou označovány jako NFT Market, Meta-Space a Meta-city. Hra v nedávné době představila otevřenou Beta verzi a projekt Galaxy.

Novinky ve hře Division Network

Division Network je metaverse hra založená na třech hlavních platformách, které jsou označovány jako NFT Market, Meta-Space a Meta-city. Hra v nedávné době představila otevřenou Beta verzi a projekt Galaxy.

Otevřená Beta verze

Beta verze bude rozdělena do několika fází. Aktuálně běží fáze první a po jejím úspěšném dokončení budou oznámeny další fáze. Nynější Beta verze slouží k ověření a prvnímu vyzkoušení nového obsahu a funkcí. 

Novinkou bude možnost vyzdobit si My-Space, což je virtuální pozemek, který uživatel vlastní. Vlastníci My-Space si ho tak mohou vybavit stylovými předměty a nábytkem. V prvním vydání se hráči setkají také s různými typy NPC, se kterými mohou komunikovat a plnit pomocí nich úkoly, či mise. S NPC se budou moci setkat u všech významných památek v Meta-City Seoul, například v Seonjeongneungu, kde budou moci potkat NPC v institucích jako je banka, obchodní centrum, nebo škola.

Hlavní funkcí v Beta verzi je zavedení P2E, jehož základem jsou PET NFT, které mohou mít roztomilý vzhled, ale mohou být i velmi bystré v závislosti na tom, jak je hráč sestaví a vylepší.

LAND NFT budou brány jako virtuální nemovitosti v metaverzu, kde si hráči mohou postavit nemovitosti, které si mohou vyzdobit zevnitř i zvenku. Majitel pozemku, po kterém touží i ostatní hráči si může zajistit různé způsoby zpeněžení, jako je nájemné, reklama, nebo vstupné.

Novou funkcí je také možnost přeměnit různé NFT předměty, postavy a kostýmy na on-chain, nebo off-chain stav. Mohou tak učinit tím, že navštíví banku a promluví si s NPC, které se tam nachází.

Podrobný návod na ovládání všech nových funkcí najdete zde.

Projekt Galaxy

Společnost Division Network zahájila spolupráci s jedním z nejlepších poskytovatelů NFT-as-Service, Project Galaxy. Division Network přiděluje prémiové NFT aby tým Project Galaxy mohl začít utvářet NFT v Meta-Cities. Projekt Galaxy získal jeden z nejvzácnějších prémiových NFT LAND s nejlepší polohou v prozatím neotevřeném metaměstě, Tokiu. Celkově je pod správou týmu Division Network určité množství LAND NFT, které budou přiděleny hlavním partnerům společnosti Division, kteří jsou ochotni vytvářet hodnotný obsah v Metaverzu.

„Grantový program LAND NFT iniciovaný ve spolupráci se společností Polygon je jedním z inovativních a velmi udržitelných způsobů, jak přivést do našeho ekosystému Division vysoce kvalitní partnery společnosti Polygon. Díky cenným zkušenostem a profesionálnímu zázemí projektu Galaxy jsme přesvědčeni, že se s nimi můžeme integrovat v mnoha aspektech na vysoké úrovni a podpořit je, aby vytvořili ten nejlepší uživatelský zážitek a navrhli co nejvíce přizpůsobených NFT s různými případy použití v rámci naší rozšířené reality.“ – Boburjon Muydinov (vedoucí obchodního rozvoje ve společnosti Division Network).

Podrobnou analýzu Division Network najdete na našich webových stránkách.

zdroj: dvision.gitbook.io

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář