Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Kraken oznamuje partnerství s týmem F1

Kryptoměny se vracejí do světa Formule 1. Tragický minulý rok pro odvětví kryptoměn měl za následek, že mnohé kryptoměnové společnosti ukončily své sponzorské smlouvy se závodníky a značkami závodních vozů. Nyní se burza Kraken vrátí na závodní trať díky dohodě s týmem Williams Racing F1.

Kraken oznamuje partnerství s týmem F1

Kryptoměny se vracejí do světa Formule 1. Tragický minulý rok pro odvětví kryptoměn měl za následek, že mnohé kryptoměnové společnosti ukončily své sponzorské smlouvy se závodníky a značkami závodních vozů. Nyní se burza Kraken vrátí na závodní trať díky dohodě s týmem Williams Racing F1.

Odvětví kryptoměn a Formule 1

Americká kryptoměnová burza Kraken 28. března oznámila, že uzavřela nové partnerství. Společnost uzavřela partnerství se závodním týmem F1 – Williams Racing – což znamená návrat hráčů s digitálními aktivy do světa Formule 1 v roce 2023. Uzavřená dohoda se neomezuje jen na značku, ale také zahrnuje výrobu mincí závodního týmu as tím spojenou kolekci  NFT.

Připomeňme, že v důsledku kryptoměnové zimy, která trvala většinu loňského roku, a série tržních katastrof, jako například krach společností Terra a FTX, se většina závodních týmů Formule 1 rozhodla přerušit partnerství s odvětvím digitálních aktiv. V polovině listopadu jsme obdrželi zprávu, že tým Mercedes F1 se rozhodl pozastavit partnerství s FTX v hodnotě téměř 30 milionů dolarů. V lednu letošního roku Ferrari nehlášeně zrušilo svou dlouholetou dohodu s blockchainovou organizací Velas a Alfa Romeo oznámila, že ruší své partnerství s poskytovatelem kryptoměn Vauld.

Nemělo by se však přehlížet, že některé závodní týmy nepodlehly tlaku toho, co se minulý rok událo na trhu s kryptoměnami, a zachovaly svá partnerství se společnostmi z tohoto sektoru. Tým Aston Martin nepřetržitě spolupracuje s burzou Crypto.com a platformou Socios. Podobně Binance nadále podporuje společnost Alpine, zatímco OKX a Tezos fungují ve spojení se společností McLaren Racing. Také společnosti Bybit se podařilo přesvědčit Red Bull, že bez ohledu na pokles trhu a množství souvisejících skandálů se vyplatí pokračovat ve spolupráci s burzou. Totéž platí i pro tržiště NFT – OpenSea – které má trvalou spolupráci se společností Haas.

Bitcoin whitepaper na autě

Co je však poměrně neobvyklé a bezprecedentní, je otázka, co Kraken přináší ze sebe do světa F1. Na jejich sponzorovaných autech se totiž neobjeví jen logo kryptoměnové burzy, ale také celé shrnutí a úvod Bílé knihy Bitcoinu, jejímž autorem je samozřejmě Satoshi Nakamoto.

Ve tweetu zveřejněném 31. března burza představila své logo, které má tvar legendární mořské příšery. A tady je zajímavé, že náplň obrysu Krakena tvoří slova, která budou tvořit zmiňované shrnutí bílé knihy Bitcoinu.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář