Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky ze světa Splinterlands

Prostřednictvím podcastu na YouTube nás vývojáři hry Spinterlands pravidelně informují o novinkách a vylepšeních, která do hry přidávají.

Novinky ze světa Splinterlands

Prostřednictvím podcastu na YouTube nás vývojáři hry Spinterlands pravidelně informují o novinkách a vylepšeních, která do hry přidávají.

Tower Defence

Tato midcore RPG hra nazvaná Soulkeep je vytvořena vývojářem Davidem z Double Coconut. Cílem hry je pomocí věží zachránit duše ze spárů zlé královny a jejich pomocníků. Soulkeep je zatím ve fázi uzavřeného beta testování pro hráče, kteří si zakoupili nejméně 500 balíčků a nabízí pouze 12 úrovní. V květnu bude tato midcore hra zpřístupněna všem.

Země

Od 4. dubna mohou hráči díky nové funkci prozkoumávat své pozemky a získávat o nich podrobné informace. Ovšem garance minimální vzácnosti platí pouze při prozkoumávání 100 pozemků najednou v rámci jedné transakce. Více o pozemcích je k dispozici zde.

Další vylepšení

Došlo k vylepšení kvality života pro guildy, dále pak k opravě problémů se správou pozvánek a žádostí guild a zavádí se obrazovka s poštovní schránkou guild. Poštovní schránka zatím bude sloužit ke správě žádostí o připojení do guildy, ale do budoucna je plánováno rozšíření o další oznámení. A v poslední řadě budou přidány další guildovní budovy.

Obecné aktualizace

Byla aktualizována expirace položek po 30 dnech nečinnosti, tím způsobem aby se správně aktualizovala síla sběru při vrácení karet z trhu. Opět byla zapnuta funkce “vypršení platnosti trhu.“

Opraven problém, který občas nesprávně spouštěl 2. Bloodlust, pokud byla zabitá příšera Bloodlustem vzkříšena a následně znovu zemřela na poškození jedem nebo zemětřesením.

Opravena sběratelská síla hráčů, kdy docházelo k nesrovnalostem mezi vlastněnými, pronajatými a delegovanými kartami oproti tomu, co bylo uvedeno v informacích o hráči.

Tabulka odměn byla opravena tak, aby procenta odpovídala tabulce z dříve zveřejněného oznámení zde.

Co nesmíte minout

Tým Splinterlands uvedl do provozu nový YouTube kanál podpory. Odkaz naleznete zde.

Splinterland uzavřel partnerství s mobilním Web 3.0 prohlížečem Mises Browser. Mises Browser poskytuje rychlý přístup ke Splinterlands dApps a přidává je na bezpečnostní whitelist aby chránil uživatele před nebezpečnými phishingovými stránkami.

zdroj: www.splintertalk.io

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář