Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Platforma Simthunder a program pro umělce

Simthunder přináší bezproblémovou a uživatelsky přívětivou platformu všem fanouškům závodního simulátoru Simracer a unikátní program pro umělce, kteří chtějí prezentovat svá díla a zároveň vydělávat tokeny.

Platforma Simthunder a program pro umělce

Simthunder přináší bezproblémovou a uživatelsky přívětivou platformu všem fanouškům závodního simulátoru Simracer a unikátní program pro umělce, kteří chtějí prezentovat svá díla a zároveň vydělávat tokeny.

Platforma Simthunder, která je součástí projektu Simracer Coin, má za cíl způsobit revoluci v oblasti závodních simulátorů tím, že uživatelům poskytuje unikátní tržiště, na kterém mohou nakupovat a prodávat svá závodní digitální aktiva v podobě NFT.

Platforma je primárně určena pro jednotlivce, kteří jsou fanoušci simracingu a kryptoměn. Nadšenci do kryptoměn díky platformě mohou rozšířit své portfolio o nová aktiva a fanoušci simracingu mohou získat vzácná nebo cenná aktiva z jejich oblíbeného závodního simulátoru. Platforma je momentálně v otevřené beta verzi a kromě nákupu a prodeje různých závodních aktiv pomocí tokenu Simracer Coin (SRC), nabízí i několik výhod svým uživatelům. Jednou z výhod je příležitost pro malíře vydělávat tokeny SRC prodejem barev, které vytvoří. Tímto platforma nabízí zdroj příjmů talentovaným umělcům a motivuje je k vytváření unikátních a kvalitních skinů pro závodní auta.

Jedná se o speciální program určený pro umělce nazvaný „Painters Pioneers“. Tento program je ideální pro umělce, kteří jsou nováčky v oblasti Web 3.0 jelikož jim pomáhá platit za transakce, při jednání se společností Simthunder, poskytuje specializovanou podporu a pomoc při práci s projektem a peněženkami ve Web 3.0 prostoru. Další výhodou je, že program povzbuzuje nové umělce k připojení do platformy tím, že propaguje jejich tvorbu na všech svých informačních kanálech a sociálních sítích Simthunder.

 

Ať už jste umělec, co má zájem o prezentaci své práce nebo fanoušek sim závodů, který chce rozšířit svou sbírku o nová jedinečná aktiva, je platforma Simthunder právě pro vás!

zdroj: simracercoin.medium.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář