Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

SinVerse uzavřel partnerství s burzou KuCoin

Token NFT hry s názvem SinVerse se dočkal zalistování na další burze, konkrétně KuCoin. Kromě  Gate.io, MECX a PancakeSwap, lze tedy token nyní pořídit i na burze KuCoin. Token zde lze obchodovat v páru s USDT.

Tokeny SinVerse na burze KuCoin!

Projekt Sinverse a burza KuCoin

Token NFT hry s názvem SinVerse se dočkal zalistování na další burze, konkrétně KuCoin. Kromě  Gate.io, MECX a PancakeSwap, tak můžeme token nyní pořídit i na burze KuCoin. Token zde lze obchodovat v páru s USDT.

SinVerse zve podnikatele do svého metaverza

SinVerse plánuje jít o stupeň výš v oblasti vlastnictví během nadcházejícího prodeje obchodních licencí. Tento posun má poukázat na dostatečnou úroveň SinVerse pro přivítání podniků a začínajících podnikatelů v jejich metaverzu. Úvodní prodej byl plánován na 15. dubna 2022, avšak kvůli obrovské poptávce servery přestaly fungovat.

SinVerse oznámilo spolupráci s burzou KuCoin 25. dubna 2022, přičemž samotná burza bude mít vlastní pobočku ve hře umístěnou ve finanční čtvrti tohoto metaverza. Toto nastavení umožní hráčům SinVerse okamžitě pozorovat listingy na KuCoin Exchange, což dále zajistí exkluzivní obchodování přes DeFi bankovní instituce, jako je například Cashaa bank. V praxi to znamená přímý nákup / prodej NFT tokenů a další finanční služby pro hráče přímo ve hře.

Trading byl zahájen 9.5.2022 v 9.00 hodin (UTC).

Možnost výběrů byla zahájena 10.5.2022 v 10:00 hodin (UTC).

Token byl prvotně vydán 17.10.2021 s cenou 0,020$.

Tyto události ovlivnily cenu tokenu následujícím způsobem.

Den před zalistováním a v den zalistování začala cena SIN stoupat z 0,0450$, a to až na 0,06199$. Od zahájení možnosti výběrů na burze KuCoin cena klesla z 0,04560$ na dnešních 0,0298$.

SinVerse věří ve strmý růst

Obchodování s NFT projektu SinVerse bylo spuštěno v říjnu roku 2021 a má již přes 25 000 držitelů. Poslední Land-sale byl finančním úspěchem, kdy se ve 4 ze 17 distriktů prodaly pozemky za 3,5 milionu dolarů. Posílilo to důvěru a financování ze strany velkých investorů, jako je například Maven Capital, Twin Apex Capital, Magnus Capital a dalších.

Výše zmíněné informace poukazují na plánování nových cílů a další vývoj hry v tomto roce. Hra by se měla již přiblížit skutečné Alfa verzi na konci druhého kvartálu 2022.

SinVerse: NFT projekt, který důsledně sledujeme

V případě zájmu o SinVerse prozkoumejte naší analýzu. Tento projekt má opravdové ambice a potenciál stát se finančně úspěšným trhákem.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář