Přihlásit se
Přidej se k nám

Charlie news

Aktuální dění z domova i ze světa včetně zajímavostí, které ovlivňují NFT a krypto sektor. Sledujeme pro vás všechny novinky napříč našimi projekty i mimo ně, abychom byli připraveni na vše, co nás může potkat, ovlivnit a udat jiný směr v tomto odvětví.

Přehled novinek (614)

Logo NFT tokenů
Novinka 22. 5. 2023

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Železniční společnost JR Kyushu a společnost P.R.O. Co. (PRO) se vydávají na vzrušující cestu do Web 3.0 prostoru zavedením nové poutavé trasy pomocí NFT. Tyto suvenýry NFT, jejichž premiéra je naplánována na 23. července, slouží cestujícím jako upomínkové předměty.

Logo NFT tokenů
Novinka 22. 5. 2023

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

Projekt Moonbirds založený na Ethereu na sebe značně upozornil, když se spojil se společností Spotify, známou službou pro streamování hudby, aby nabídl jedinečný a exkluzivní zážitek držitelům pixelového profilového obrázku sovy.

Logo NFT tokenů
Novinka 22. 5. 2023

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Vibe, průkopnická platforma NFT se sídlem v srdci San Francisca, získala ohromující 4 miliony dolarů v počátečním kole financování. Tato finanční injekce poslouží jako katalyzátor mise společnosti Vibe, jejímž cílem je revolučně změnit prostředí NFT tím, že tvůrcům poskytne výkonné nástroje pro správu a personalizaci jejich non-fungible sběratelských předmětů. Cílem platformy je navíc zvýšit reálnou a digitální využitelnost těchto jedinečných aktiv.

Novinka 18. 5. 2023

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Vývojářské studio Notre Game patřící společnosti Animoca Brands se spojilo se společností ONE Championship, jednou z největších organizací bojových umění na světě, aby vytvořili Web 3.0 mobilní hru ONE Fight Arena.

Logo NFT tokenů
Novinka 18. 5. 2023

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Společnost LG podala patentovou přihlášku na televizor, který usnadňuje obchodování s NFT. Elektronická společnost si buduje svou přítomnost v oblasti, ve které Samsung uskutečnil odvážné inovace na začátku roku 2022. Potřebují však spotřebitelé skutečně takový televizor?

Novinka 17. 5. 2023

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Mainnet verze hry Mines of Dalarnia je tu s námi již víc jak rok. K tomuto výročí si pro nás vývojáři připravili ohlédnutí za tímto úspěšným rokem a pro nejvěrnější hráče i odměnu.

Logo Cryptoměn
Novinka 15. 5. 2023

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Obrovská popularita memecoinu, který se razí na základě standardu BRC-20 tokenů na bitcoinovém blockchainu, vedla k velkému skoku v ceně transakčních poplatků. Kryptoměnové burzy musely rychle zavést některá řešení, aby se přizpůsobily současné situaci spojené s touto sítí.

Logo NFT tokenů
Novinka 15. 5. 2023

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Společnost Yuga Labs, tvůrce populárních NFT kolekcí Bored Ape Yacht Club a Otherside, se snaží prosadit jako významný hráč v herním průmyslu.

Novinka 14. 5. 2023

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Relativně nový blockchain Sui oznámil 13 Web 3.0 nových her, které poběží na jeho síti.

Logo NFT tokenů
Novinka 13. 5. 2023

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Vzrušující zpráva pro digitální umělce! Palm NFT Studio oznámilo spuštění svého nejnovějšího nástroje Palm Generative Art Maker, který je navržen tak, aby umožnil tvůrcům rychle vytvářet generativní umělecké sbírky na blockchainu.